Τραγωδία στην άσφαλτο: Χτύπησε σε τοιχίο με την μηχανή και πέθανε!

Έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα!

Τραγωδία στην άσφαλτο: Χτύπησε σε τοιχίο με την μηχανή και πέθανε!

Μια ακόμη τραγωδία είχαμε στην άσφαλτο. Άνδρας χτύπησε σε τοιχίο με την μηχανή και πέθανε!

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Χερσονήσου.

Θύμα ένας άνδρας που οδηγούσε μοτοσυκλέτα, έχασε τον έλεγχό της και προσέκρουσε σε τοιχίο, στο ύψος της διασταύρωσης Καστελλίου.

Εικόνες σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Σεβαστίδης!

Το θύμα είναι άνω των 50 ετών ωστόσο δεν έχει ταυτοποιηθεί καθώς δεν είχε μαζί του κάποιο έγγραφο που να επιβεβαιώνει τα στοιχεία του.

«Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και έφτασε στο Νοσοκομείο νεκρός», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Ιωάννης Φανουργιάκης.

Κρήτη: Τροχαίο που ανατριχιάζει! "Σμπαράλια" το αυτοκίνητο!

Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συντρίμμια! Ανατριχιαστικό τροχαίο!

Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από τους Πυροσβέστες με πολύ ελαφρά τραύματα και έχοντας τις αισθήσεις του διεκομίσθη σε καλή κατάσταση από διασώστες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το τρομερό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στην εθνική οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος το υκόμβου του Γαλατά.

Συγκλονιστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθυνόταν από Κίσαμο προς Χανιά όταν από άγνωστο λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού προσέκρουσε σε κολώνα και σε τσιμεντένιο τοιχίο βρέθηκε στην μέση του δρόμου.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Πηγή: flashnews.gr

Τροχαίο-σοκ στη Λαμία: Βαριά τραυματίας ένας ντελιβεράς! (Βίντεο)

Τροχαίο-σοκ στη Λαμία με ένα αμάξι να "χτυπάει" μηχανάκι στέλνοντας τον ντελιβερά στον νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο!

Μηχανάκι που οδηγούσε 24χρονος ντελιβεράς συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, ο 62χρονος οδηγός του οποίου φέρεται να επιχειρούσε αναστροφή.

Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι σημειώθηκε στις 14:30, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία.

Μηχανάκι που οδηγούσε 24χρονος ντελιβεράς συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, ο 62χρονος οδηγός του οποίου φέρεται να επιχειρούσε αναστροφή.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στα κάτω άκρα ο νεαρός οδηγός του δικύκλου και να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στα Επείγοντα.

Η απόλυτη φρίκη σε σχολείο! 8 μαθητές έπεσαν νεκροί!

Πηγή: lamiareport.gr