Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του - Αρνείται να...

Κλαίει συνεχώς!

Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του - Αρνείται να...
Ενημέρωση 15.09.2019 20:41

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα του μωρού που η ίδια εγκατέλειψε στην Νέα Ιωνία. Αρνείται να φάει η 19χρονη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, η 19χρονη μητέρα κλαίει συνεχώς, αρνείται να φάει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού δεν προτίθεται να δώσει το βρέφος ούτε για υιοθεσία, ούτε σε κάποιο ίδρυμα. Μάλιστα θέλει να το μεγαλώσει μόνη της και γι' αυτό αναμένεται να ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για να το πάρει πίσω.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του εισαγγελέα η 19χρονη φέρεται να απόδωσε την απόφασή της να αφήσει το μωρό στην είσοδο της πολυκατοικίας στην κακή της οικονομική της κατάσταση, αλλά και στην επιλόχειο κατάθλιψη. «Θέλω κρέμασμα. Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου», είπε σύμφωνα με πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, λεπτομέρειες για το πως εγκατέλειψε η 19χρονη το παιδί της μέσα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. «Το παιδί το άφησα στην είσοδο μίας πολυκατοικίας που φωτίζονταν πολύ καλά ώστε να το δουν γρήγορα. Το κούνησα λίγο το σταύρωσα για να το προστατεύσει ο Θεός και με πολύ στεναχώρια έφυγα και πήγα σπίτι μου. Το πρωί είπα στη μητέρα μου ότι το έχω αφήσει σε ένα φίλο μου», είπε μεταξύ άλλων η 19χρονη μητέρα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: «Θέλω κρέμασμα», δηλώνει η 19χρονη!

«Θέλω κρέμασμα... Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου...» Η 19χρονη Άρτεμις εμφανίσθηκε ως ένα ανθρώπινο ράκος μπροστά στον εισαγγελέα.

Της ασκήθηκε δίωξη για την εγκατάλειψη του βρέφους της και την παρέπεμψε να δικασθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η κοπέλα, που επέλεξε να εγκαταλείψει το μωρό της μόλις επτά ημέρες από τη στιγμή που το έφερε στον κόσμο, αποδίδει πλέον την πράξη της τόσο στην κακή οικονομική της κατάσταση και την επιλόχειο κατάθλιψη.

Ωστόσο, η θλίψη φαίνεται ότι ακολουθούσε την Άρτεμη στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής της. Οι περισσότερες αναρτήσεις της στα social media δείχνουν ένα κορίτσι λυπημένο και απογοητευμένο. Η ίδια έχασε μικρή τη μητέρα της και τελικά ανατράφηκε από την αδελφή του πατέρα της και τη γιαγιά της. Το γεγονός ότι η ίδια έζησε την απώλεια της μάνας προξενεί ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα για το πώς αποφάσισε να εγκαταλείψει το δικό της μωρό. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας που μίλησαν μαζί της περιγράφουν ένα πλάσμα φοβισμένο και μπερδεμένο- επισημαίνουν μάλιστα, ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη που θα οδηγούσαν στην ταυτότητά της και αναφέρουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της συμπεριφοράς της ότι εγκατέλειψε το βρέφος στα πενήντα μέτρα από το σπίτι που μένει.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 19χρονη αφήνει το βρέφος στην πολυκατοικία!

Εγκατέλειψε το μωρό της

Συγκινημένη και αγχωμένη όμως, εμφανίσθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα, σε σημείο που εκείνος την παρότρυνε να ηρεμήσει.

Ο εισαγγελέας ρώτησε την δεκαεννιάχρονη για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι. Η ίδια υποστήριξε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει το μωράκι και ότι το θέλει πάλι πίσω στην αγκαλιά της.

Με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων δηλαδή του πατέρα της και της θείας της, η 19χρονη πιστεύει ότι μπορεί να το μεγαλώσει σωστά κι ότι η οικογένεια της είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει το κοριτσάκι της.

Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη και η νεαρή μητέρα βαρύνεται πλέον με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Το μωρό, είναι καλά στην υγεία του και παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων.

Share