Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από θύμα του βιαστή της Κέρκυρας: «Με έσυρε στο δάσος και με βίασε 5 φορές»!

Τα λόγια της προκαλούν σοκ!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από θύμα του βιαστή της Κέρκυρας: «Με έσυρε στο δάσος και με βίασε 5 φορές»!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε θύμα του βιαστή της Κέρκυρας: «Με έσυρε στο δάσος, με έδεσε και με βίασε 5 φορές», εξομολογήθηκε.

Σάλο προκαλεί στη Βρετανία η είδηση της αποφυλάκισης του βιαστή της Κέρκυρας. Θύματά του ήταν κυρίως Βρετανίδες. Μια γυναίκα θύμα του, μίλησε στη βρετανική TV.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ασπιώτη από τον Κάβο της Κέρκυρας, ο οποίος πριν μερικούς μήνες αποφυλακίστηκε, με το νόμο Παρασκευόπουλου. Εξέτιε ποινή κάθειρξης 52 ετών γιατί το 2010 είχε επιτεθεί σε έξι γυναίκες, τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

Βόλος: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 81χρονου που ασελγούσε σε ανήλικη!

Αυτή ήταν η δεύτερη καταδίκη του Ασπιώτη, καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005 και με το που αφέθηκε ελεύθερος το 2010 πραγματοποίησε νέες επιθέσεις.

θύμα του βιαστή της Κέρκυρας

Η γυναίκα που βιάστηκε από τον Ασπιώτη είχε βρεθεί το καλοκαίρι του 2010 στον Κάβο της Κέρκυρας καθώς είχε μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο και εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος. Ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία, ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι. Την έσυρε μέσα στο δάσος και αφού της άρπαξε χρήματα και τηλέφωνο, την έδεσε και την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων τη βίασε πέντε φορές. Ο βιαστής την απειλούσε με μαχαίρι, ότι σε περίπτωση που έφευγε και θα τον κατέγγελνε, θα την σκότωνε.

Η Βρετανίδα τα κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του βιαστή και βασανιστή της και κατευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία όπου περιέγραψε τα όσα απίστευτα έζησε. Αμέσως, στο ΑΤ της έδειξαν φωτό του Ασπιώτη και εκείνη τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», ανέφερε η Βρετανή.

Πηγή: iefimerida.gr

Φρίκη! 37χρονος βίασε 4χρονη μέσα σε τουαλέτες fast food!

Φρίκη επικρατεί στις ΗΠΑ. 37χρονος βίασε 4χρονη μέσα σε τουαλέτες fast food σε σχολική εκδρομή, όταν το κοριτσάκι πήγε ασυνόδευτο.

Ο Τζόσουα Κουμπάτρα, που συνελήφθη από την αστυνομία, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις καθώς η αμέλεια από την πλευρά των δασκάλων και των συνοδών του σχολείου είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτική. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού έχουν ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του σχολείου και των συνοδών της εκδρομής.

Φρίκη! 32χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

37χρονος βίασε 4χρονη

Το θέμα αποκαλύφθηκε από το Οklahoma News 4 και συνέβη στις 16 Ιουλίου. Το μικρό κορίτσι πήγε στην τουαλέτα, ο δράστης το ακολούθησε δίχως να γίνει αντιληπτός από κανέναν, κλείδωσε την πόρτα και έκανε πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις του. Πέντε λεπτά μετά, δύο υπάλληλοι του σχολείου αντιλήφθηκαν ότι το παιδί έλειπε. Χτύπησαν την πόρτα της τουαλέτας. Τότε, ο δράστης άνοιξε και είπε: «Απλώς έπλενα τα χέρια μου».

Ο αρχηγός της αστυνομίας έσπευσε να «αθωώσει» τους συνοδούς του σχολείου, λέγοντας πως «δεν έχουν καμία υπαιτιότητα».

Η οικογένεια, ωστόσο, κατηγορεί τους καθηγητές του Χριστιανικού σχολείου που επέβλεπαν τα παιδιά ότι υπήρχε ελλιπής εποπτεία εξαρχής. Οι δικηγόροι της οικογένειας επιδιώκουν αποζημίωση από το σχολείο, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξόδων, του πόνου, της ταλαιπωρίας και της ψυχικής οδύνης.