Θύμα κλοπής πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας!

Το δημόσιο μήνυμα του!

Θύμα κλοπής πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας!

Θύμα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας έπεσε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας. Την άσχημη αυτή εμπειρία μοιράστηκε δημόσια.

Ένα γεγονός που, όπως ο Γιώργος Κορρές αναφέρει, του δημιούργησε αίσθημα ντροπής απέναντι σε δύο συνεργάτες του από την Ασία, τους οποίους φιλοξενούσε και τους οποίος είχε βγάλει έξω για να τους γνωρίσει τη Αθήνα το βράδυ.

Ο Γιώργος Κορρές στην ανάρτησή του, περιγράφει πώς έπεσαν θύμα κλοπής, στις 8 η ώρα το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, μια ώρα όπου κυκλοφορούν εκατοντάδες άνθρωποι.

Θύμα κλοπής γνωστός αστρολόγος! Οι πρώτες πληροφορίες...

Θύμα κλοπής πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας

Εκτός από τη ντροπή, ο Γιώργος Κορρές νιώθει και… ενοχές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς δεν μπόρεσε να προστατέψει τους συνεργάτες τους.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε την ανάρτησή του για το πώς συνέβησαν όλα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Έπεσε θύμα κλοπής εκπρόσωπος της παράστασης που πρωταγωνιστεί!

Θύμα κλοπής έπεσε εκπρόσωπος της παράστασης που πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια!

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μαζί με τον Νίκο Κούρη, τον Μάκη Παπαδημητρίου και πολλούς ακόμα ηθοποιούς αυτό το καλοκαίρι κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Δον Ζουάν» σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Ωστόσο, όταν έκαναν μια στάση στην Καβάλα για το 62ο Φεστιβάλ Φιλίππων έγινε κάτι απρόοπτο που τάραξε τους πάντες.

Συγκεκριμένα, όταν όλοι οι συντελεστές έφτασαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο εκπρόσωπος της παραγωγής κανόνιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες στη ρεσεψιόν για τη διαμονή τους. Τότε ήταν που αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα κλοπής.

Την ώρα που μιλούσε με το προσωπικό του ξενοδοχείου, άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και άρπαξαν την τσάντα που είχε μαζί του, η οποία περιείχε έγγραφα σχετικά με την παράσταση, αλλά και χρηματικό ποσό.

Οι κάμερες στη ρεσεψιόν κατέγραψαν το περιστατικό και η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του kavalapost.gr πρόκειται για παρέα αλλοδαπών, οι οποίοι δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η κλοπή.

Παρόλα αυτά η παράσταση έγινε κανονικά εντυπωσιάζοντας τους θεατές της Καβάλας.

Ζέτα Μακρυπούλια: Γυρνάμε τον χρόνο πίσω! Πώς ήταν και πως έγινε! Υλικό που "καίει"

Πηγή: kavalapost.gr