Τροχαίο σοκ στη Νέα Μάκρη: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα, δύο σοβαρά τραυματίες!

Δεν φαντάζεστε τι μετέφερε!

Τροχαίο σοκ στη Νέα Μάκρη: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα, δύο σοβαρά τραυματίες!

Τροχαίο σοκ συνέβη στη Νέα Μάκρη, όπου ανετράπη πυροσβεστικό όχημα με δύο σοβαρά τραυματίες!

Το όχημα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ανετράπη λίγο μετά τις 11 το βράδυ στη περιοχή Ανατολή, επί της Λεωφόρου Διονύσου. Πρόκειται για εθελοντικό πυροσβεστικό όχημα, το οποίο μετέφερε 8 τόνους νερού και σε αυτό επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Ανατριχιαστικό τροχαίο στις Σέρρες με μια νεκρή γυναίκα!

Σύμφωνα με το Open και οι δύο επιβάτες του πυροσβεστικού οχήματος, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ, με τον άνδρα, να αναφέρει ότι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Ναύπλιο: Έπεσε αμάξι από γκρεμό - Ένας τραυματίας

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Ναύπλιο, όταν ένας οδηγός έπεσε με το αμάξι του σε γκρεμό. Ένας τραυματίας!

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο ανετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό στον δρόμο Κονδύλι Βιβάρι. Στο σημείο να σας θυμίσουμε τον τρόμο των λουόμενων στην παραλία.

Θρίλερ στη Λήμνο: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία

Επί τόπου έφτασε η πυροσβεστική Ναυπλίου επιχειρεί, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας.

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Αποκάλυψη-σοκ για την 20χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο! (βίντεο)

Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε η 20χρονη Νεκταρία, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα!

Η 20χρονη κοπέλα σκοτώθηκε στο Ναύπλιο σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανατράπηκε. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματα της. Επίσης Νεκρός ο οδηγός από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό!

Οι εικόνες με το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας κόβουν την ανάσα και αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στο ύψος του 5Χ5 που βρίσκεται στην περιοχή, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού.

Νέές αποκαλύψεις για το θέμα ανέφερε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου. Η 20χρονη Νεκταρία που σκοτώθηκε σε τροχαίο οδηγούσε το αυτοκίνητο του φίλου και δεν είχε στην κατοχή της δίπλώμα οδήγησης!

Δείτε το σχετικό βίντεο: