Τουλάχιστον 19 νεκροί από τον σεισμό των 5,9 Ρίχτερ!

Πάνω από 300 τραυματίες!

Τουλάχιστον 19 νεκροί από τον σεισμό των 5,9 Ρίχτερ!

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί και πάνω από 300 τραυματίες από τον σεισμό των 5,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στο Πακιστάν.

Ο Εγκέλαδος «χτύπησε» το βόρειο και βορειοδυτικό Πακιστάν με τον Πρωθυπουργό να έχει κηρύξει την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο γενικός επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή της Αζάντ Καζμίρ, επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών και υποστήριξε πως οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη, με τη συνδρομή του στρατού και άλλων δημόσιων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τις αναφορές, το επίκεντρο του σεισμού, μεγέθους 5,9 Ρίχτερ, ήταν μεταξύ της πόλης Τζελούμ και της Αζάντ Καζμίρ, στην οποία εξάλλου έχουν καταγραφεί όλες οι ανθρώπινες απώλειες.

Σημειώνεται πως ο σεισμός προκάλεσε την κατάρρευση μιας γέφυρας, έχοντας αποκόψει την επικοινωνία μεταξύ ορισμένων χωριών και καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολες τις προσπάθειες των διασωστών.

Μόλις "χτύπησε" σεισμός 4,7 ρίχτερ! Που;

Σεισμός τώρα: Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί!

Σεισμός σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη.

Σεισμός στα Δωδεκάνησα! Ποιο νησί ταρακουνήθηκε και πόσο;

Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε 64 χιλιόμετρα δυτικά της Κωνσταντινούπολης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.

Ισχυρός σεισμός 6,3! Που "χτύπησε";

Που "χτύπησε" ο ισχυρός σεισμός 6,3;

Δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για θύματα ή ζημιές!

Έκτακτο! Σεισμός τώρα στην Χαλκιδική!

Σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα την περιοχή βορείως της πόλης Ιζαμπέλα στο Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS).

Δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για θύματα ή ζημιές από τον σεισμό ο οποίος σύμφωνα με το ινστιτούτο είχε βάθος 10 χιλιομέτρων με το επίκεντρο του να προσδιορίζεται σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από την πόλη Ιζαμπέλα που βρίσκεται στα βορειοδυτικά.

Ευθύμης Λέκκας: Έβγαλε ανακοίνωση για τον σεισμό! Τι αναφέρει ο κορυφαίος σεισμολόγος;

Ο κορυφαίος σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας έβγαλε ανακοίνωση για τον σεισμό! Τι αναφέρει; Μεγάλη προσοχή!

Σύμφωνα με τον Ευθύμιο Λέκκα, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και όπως τόνισε έγινε σε θαλάσσια περιοχή λίγο έξω από το Μάτι. «Μια περιοχή που δίνει τέτοιους σεισμούς, δεν δίνει μεγαλύτερους», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Οπως επισήμανε στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει έντονη σεισμικότητα και «δίνει» μικρά μεγέθη. «Τα ρήγματα αυτά δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα μεγέθη», είπε, προσθέτοντας ότι παρακολουθούν το φαινόμενο.

Ο κ. Λέκκας επισήμανε πως δεν συνδέεται με τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ της 19ης Ιουλίου στην Πάρνηθα. «Είναι ανεξάρτητα κέντρα», υπογράμμισε.