Βρέφος 20 μηνών έπεσε σε πηγάδι! Εικόνες σοκ την ώρα του απεγκλωβισμού!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Βρέφος 20 μηνών έπεσε σε πηγάδι! Εικόνες σοκ την ώρα του απεγκλωβισμού!

Βρέφος 20 μηνών έπεσε σε πηγάδι. Εικόνες σοκ από την ώρα του απεγκλωβισμού.

Το κοριτσάκι ήταν με το σκυλάκι του κοντά στο σπίτι, όταν ξαφνικά έπεσε σε ένα πηγάδι βάθους 5 μέτρων που είχε ανοίξει γείτονάς.

Ο πατέρας του είδε το περιστατικό και έτρεξε αμέσως στο σημείο. Επιχείρησε να το βγάλει, άλλα δεν μπόρεσε με αποτέλεσμα να κρατάει ένα φως στο πηγάδι μέχρι να φτάσουν οι διασώστες.

Σοκ! 15χρονος μαχαίρωσε τους γονείς του και μετά ήθελε να....

Μετά από τρεις ώρες ασταμάτητων προσπαθειών η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε.

Θεσσαλονίκη: Έβαλε βρέφος σε σακούλες και το άφησε να πεθάνει σε ντουλάπα! - 4 χρόνια φυλάκιση για την παιδοκτόνο!

Έβαλε βρέφος σε σακούλες και το άφησε να πεθάνει πριν περίπου πέντε χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση η παιδοκτόνος.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, εξετάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, έκρινε την παιδοκτόνο ένοχη, αναγνωρίζοντάς της μειωμένο καταλογισμό. Το δικαστήριο διατήρησε την ποινή που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Φρίκη στην Κρήτη! Πέταξαν νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ!

Η σοκαριστική παιδοκτονία το 2014

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τον Ιούλιο του 2014. Η γυναίκα είχε γεννήσει μόνη της, στην τουαλέτα του σπιτιού της. Στη συνέχεια τύλιξε το νεογέννητο σε σακούλες και το έκρυψε σε ντουλάπα, όπου εξέπνευσε το βρέφος. Λίγα 24ωρα αργότερα, η μητέρα του πέταξε το άψυχο κορμάκι του στα σκουπίδια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα πήγε σε νοσοκομείο με πόνους. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για επιπλοκές από πρόσφατο τοκετό. Οταν δεν βρέθηκε το νεογέννητο, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που εξιχνίασε την παιδοκτονία. Η γυναίκα είχε κρύψει την εγκυμοσύνη από το περιβάλλον της και στις σχετικές ερωτήσεις απαντούσε ότι είχε πάρει κάποια κιλά.

«Πίστευα ότι το παιδί ήταν νεκρό» είπε απολογούμενη η παιδοκτόνος στο δικαστήριο, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Είπε ακόμη ότι τα τελευταία χρόνια απέκτησε άλλο παιδί, η επιμέλεια του οποίου ανατέθηκε σε ίδρυμα. Το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή της υπό την προϋπόθεση να την παρακολουθεί επιμελητής κοινωνικής αρωγής.

Πηγή: iefimerida.gr