Σπαραγμός και οδύνη: Νεκρή στα 16 της η Μαριλένα!

Θρήνος για την καλλονή που «έσβησε» νωρίς!

Σπαραγμός και οδύνη: Νεκρή στα 16 της η Μαριλένα!

Σπαραγμός και οδύνη για την Μαριλένα, που βρέθηκε νεκρή μόλις στα 16 της!

Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είχε επιστρέψει σπίτι της. Στην οικογένεια και στους φίλους της.

Χθες, που στα σχολεία γιορταζόταν η Ημέρα του Αθλητισμού και δεν είχαν μαθήματα, η άτυχη μαθήτρια είχε προγραμματίσει με τους γονείς της να επισκεφτούν γιατρό στην Αμαλιάδα, για την αφαίρεση των ραμμάτων της επέμβασης. Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε…

Σωριάστηκε λίγα μέτρα από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας το σχολείο που τόσο αγαπούσε. Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της και οι φίλοι της την είδαν την αγαπημένη τους Μαριλένα να χάνει τις αισθήσεις της, να σωριάζεται στο έδαφος και να καλούν σε βοήθεια .

Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του. Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας με τους γιατρούς να πέφτουν επάνω της προσπαθώντας να την επαναφέρουν. Ήταν όμως ήδη αργά.

Σοκ! Νεκρή η Δήμητρα Ζήρδα - «Πάγωσαν» με την αιτία θανάτου!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Δήμητρα Ζήρδα! «Πάγωσαν» με την αιτία θανάτου και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Οι ιστολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, έδειξαν ότι το κάταγμα του υοειδούς οστού που είχε εντοπίσει κατά την νεκροτομή, ήταν μεταθανάτιο.

Κατά τον ιατροδικαστή ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό και παθολογικά αίτια. Στο στομάχι της βρέθηκε νερό και η καρδιά της ήταν διογκωμένη με αρκετά πρόσφατα και παλαιότερα ισχαιμικά ευρήματα.

Σοκ! Νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Η έκθεσή του πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα και να αποσταλεί στην αρμόδια αστυνομική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση.

Το χρονικό της τραγωδίας


Η άτυχη μητέρα είχε εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Ιουνίου, κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, φορώντας το νυχτικό της, από το σπίτι της στο χωριό Φωτολίβος.

Δέκα ημέρες μετά, βρέθηκε νεκρή, ενώ στον τόπο δεν πήγε ιατροδικαστής. Η νεκροτομή πραγματοποιήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία Κομοτηνής από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη.

Πηγή: anikolouli.gr

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή στα 29 της η Ναυσικά!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή στα 29 της η Ναυσικά!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε ηλικία μόλις 29 ετών «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η Ναυσικά Χατζηαναστασίου. Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή στα 29 της η Ναυσικά!

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον αρραβωνιαστικό της Παναγιώτη, τους γονείς της Αντώνη και Ζωή και την αδελφή της Δήμητρα.

Η κηδεία της θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της στις Κοκίνες του δήμου Κιλελέρ, από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Θλίψη για τη Μάνια Κοζανίδη! Πέθανε μόλις στα 40 της...

Θλίψη για τη Μάνια Κοζανίδη, η οποία πέθανε μόλις στα 40 της, νικημένη από τον καρκίνο!

Η 40χρονη αφήνει πίσω της σύζυγο και δύο παιδιά.

Μια πολύτιμη δωρεά στη μνήμη της Μάνιας

Σε μια δωρεά ζωής προχώρησε η οικογένεια της Μάνιας Κοζανίδη, που μέσα στο πένθος της, σκέφτηκε να βοηθήσει στον αγώνα γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού.

Αντί στεφάνων ζητήθηκε από τους οικείους της να γίνουν δωρεές στο Σύλλογο μας. Πολλοί άνθρωποι παρακινήθηκαν να μετουσιώσουν τη λύπη τους σε ελπίδα ζωής... Να βοηθήσουν το "Στόχο - Πρόληψη" για να βοηθήσει με τη σειρά του συνανθρώπους που υποφέρουν...

Φρίκη στην Σκιάθο: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Και το έκαναν!

Στα γραφεία του "Στόχου-Πρόληψη" (Ηρακλή 61, περιοχή Κορώνη) κατατέθηκαν 1.605 ευρώ ο "Στόχος" απευθύνει θερμές ευχαριστίες.

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή ηθοποιός!

Μόλις έσκασε μια είδηση σοκ! Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή ηθοποιός!

Για ποια πρόκειται;

Την βρήκαν στα 77 της μόνη και νεκρή στο σπίτι της. Πόσο άσχημο για μια γυναίκα που λατρεύτηκε… πολύ.

Ο τελευταίος της ρόλος ήταν στη ταινία μικρού μήκους «Vic» το 2006 σε σενάριο και σκηνοθεσία του γιου του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σέιτζ.

Φρίκη! Γνωστή αθλήτρια βρέθηκε νεκρή δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της!

Η Carol Lynley έγινε ιδιαίτερα γνωστή μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «The Poseidon Adventure».

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή ηθοποιός!

Η καριέρα της πανέμορφης ηθοποιού από τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε από τον χώρο του παιδικού μόντελινγκ. Ο πρώτος της ρόλος στο «The Light in the Forest» (1957) ήρθε σε ηλικία 15 ετών μετά από ένα εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό «Life». Αργότερα, ακολούθησαν οι ταινίες «Return to Peyton Place», «Under the Yum Yum Tree», «Bunny Lake Is Missing», «The Pleasure Seekers», «The Cardinal» και «Τhe Poseidon Adventure».

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών...

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο εντοπίσθηκε παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών όταν άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Η τραγουδίστρια έχασε τον έλεγχο της μηχανής της σε έναν επαρχιακό δρόμο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Η οικογένεια της, σε δηλώσεις της είπε πως μπορεί ελάφι να πετάχτηκε μπροστά της με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην προσπάθεια της να το αποφύγει. Από την άλλη, ο πατέρας της Smith, δήλωσε στο TMZ ότι η 26χρονη ήταν καλή οδηγός και «αμφιβάλλει ότι έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας της».

Νεκρή στα 44 της παίκτρια ριάλιτι! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show!

Ο λόγος για την Haley Smith η οποία έγινε γνωστή από το American Idol το 2012. Είχε περάσει από οντισιόν σε ηλικία 18 ετών.