Συναγερμός στην Αθήνα! Εξαφανίστηκε 15χρονος!

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Συναγερμός στην Αθήνα! Εξαφανίστηκε 15χρονος!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αθήνα με την εξαφάνιση 15χρονου την Παρασκευή το απόγευμα. Ονομάζεται Μοχαμάντ Αβίντ Αφζαλί.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανηλίκου και προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο Μοχαμάντ Αβίντ Αφζαλί έχει ύψος 1,70, ζυγίζει 65 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζίν παντελόνι κρατούσε ένα σακίδιο πλάτης.

Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο! Απήχθη κοριτσάκι κοριτσάκι 2,5 ετών!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφανίστηκε 15χρονος

Εξαφανίστηκε Ελληνίδα 32χρονη τραγουδίστρια! Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της στην εκπομπή της Κουτσελίνη! (Βίντεο)

Ελληνίδα 32χρονη τραγουδίστρια εξαφανίστηκε και ακούσαμε σήμερα την κραυγή από την μητέρα της προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη!

Η 32χρονη τραγουδίστρια από την Αθήνα εξαφανίστηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βγήκε η μητέρα της και μίλησε με άκρως συγκινητικά λόγια!

Ζήνα Κουτσελίνη: Κέρδισε τη μάχη και πήρε παράταση! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Η γυναίκα που έχει εξαφανιστεί είναι Γεωργιανής καταγωγής και έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, όπως ο Σταμάτης Γονίδης και ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε μπλε σκούρο κοντομάνικο μπλουζάκι, γκρι αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ξέσπασε σε κλάματα και έκανε έκκληση για βοήθεια.

Η τραγουδίστρια είναι άνεργη και πρόσφατα είχε βάλει αγγελία για να διδάξει ελληνικά σε Γεωργιανούς που ζουν στη χώρα μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: