Ακόμη μια τραγωδία σε λούνα παρκ! Εκτροχιάστηκε τρενάκι - Δυο νεκροί!

Πολλοί τραυματίες!

Ακόμη μια τραγωδία σε λούνα παρκ! Εκτροχιάστηκε τρενάκι - Δυο νεκροί!

Ακόμη μια τραγωδία σημειώθηκε σε λούνα παρκ. Εκτροχιάστηκε τρενάκι με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυο νεκροί και τραυματίες.

Στο Μεξικό δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, όταν εκτοξεύθηκαν στον αέρα και έπεσαν στο έδαφος. Το δεύτερο περιστατικό μετά την 16χρονη στον Βόλο.

Ήταν ηλικίας 18 και 21, ενώ πέντε ακόμα τραυματίστηκαν σύμφωνα με τη Mirror.

«Η υπόθεση είναι στα χέρια των εισαγγελέων και ξεκινά έρευνα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters η Miriam Urzua, υπάλληλος του οργανισμού πολιτικής προστασίας.

Μάρτυρας είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχε τίποτα το μη συνηθισμένο στη βόλτα που έκανε το τρενάκι το οποίο είχε ήδη κάνει μερικές διαδρομές όταν σημειώθηκε η τραγωδία ενώ άλλοι επισκέπτες του πάρκου περιγράφουν πως όσοι επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι έπεσαν στο κενό.

Τραγωδία στον Βόλο: Συγκλονίζουν τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης! Ραγδαίες εξελίξεις με το λούνα παρκ!

Συγκλονίζουν τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης για την τραγωδία στον Βόλο. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το λούνα παρκ στον Αλμυρό.

Πριν από λίγους μήνες μια 14 χρονη έχασε την ζωή της, όταν εκτοξεύθηκε από το «χαλί» που διασκέδαζε με τους φίλους της, και έπεσε στο έδαφος.

Η ισχύς του «χαλιού» του λούνα παρκ ήταν της τάξης των 123 ίππων και όχι των 15 που ήταν δηλωμένο στην αρχή, δηλαδή ήταν οχτώ φορές μεγαλύτερη, αναφέρει η πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.

Με βάση αυτά τα ευρήματα, η άδεια για το παιχνίδι του λούνα παρκ έπρεπε να είχε δοθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης (γ.γ. Βιομηχανίας) και όχι από τον δήμο Αλμυρού.

Ήδη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου έστειλε επιστολή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να προλάβει τυχόν ανάλογα τραγικά συμβάντα. Η επιστολή έχει αποδέκτη όλους τους δήμους των τεσσάρων νομών και αφορά την ασφαλή λειτουργία και το καθεστώς αδειοδότησης των λούνα παρκ, που περιοδεύουν σε εμποροπανηγύρεις τα καλοκαίρια.

Τραγωδία στον Βόλο: Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ «Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν»!

Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ που σημειώθηκε η ασύλληπτη τραγωδία στον Βόλο. «Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν», λέει.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Star, η οικογένεια της άτυχης Νίνας ζήτησε και πήρε από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ. Πλέον, οι τρεις πραγματογνώμονες που έχουν οριστεί, θα ελέγξουν, πιθανον εντός της ημέρας, το «χαλί» για να διαπιστώσουν αν υπήρχε πρόβλημα, που οδήγησε στον θάνατο του κοριτσιού.

Τραγωδία στον Βόλο

«Παραδώσαμε στον εισαγγελέα ότι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Κατά την άποψη μου τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δοθεί η άδεια» ανέφερε ο δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης στον Βόλο! Δεν άφησαν τον πατέρα της να δώσει το "παρών"! (Βίντεο)

Την ίδια στιγμή, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δε φέρει ευθύνη για το τραγικό περιστατικό. «Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν! Θρηνώ για το κορίτσι… Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη Είμαι συγκλονισμένη» δήλωσε η ίδα στο Star.