Ασύλληπτη τραγωδία: 19 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο!

Τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση!

Ασύλληπτη τραγωδία: 19 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε όταν βρέθηκαν 19 νεκροί μετά από φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στην Κίνα. Τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στη μία το μεσημέρι και επεκτάθηκε γρήγορα σχεδόν σε όλες τις εγκαταστάσεις. Όπως αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ, παρόλο που η Πυτροσβεστική έφτασε εσπευσμένα στο σημείο, δεν μπόρεσαν να σωθούν όλοι οι εργαζόμενοι.

Ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί, καθώς οι δύο από τους τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακόμη μια τραγωδία σε λούνα παρκ! Εκτροχιάστηκε τρενάκι - Δυο νεκροί!

Οι κινεζικές αρχές εκτιμούν τους κινδύνους για τους γύρω κατοίκους, καθώς οι ουσίες που απελευθερώθηκαν στην ατμόσφαιρα από το κάψιμο των υλικών του εργοστασίου, ενδεχομένως να είναι βλαβερές για τον άνθρωπο. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

τραγωδία νεκροί φωτιά εργοστάσιο

Τραγωδία Οινούσσες: Επτά νεκροί από την ανατροπή λέμβου! Ανάμεσά τους και παιδάκια...

Επτά νεκροί από την ανατροπή λέμβου στις Οινούσσες! Η τραγωδία μάλιστα δεν έχει τέλος, καθώς ανάμεσά τους είναι και παιδάκια...

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, άλλοι πέντε σοροί εντοπίστηκαν από δύτες στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών μετά την ανατροπή λέμβου που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες.

Νωρίτερα είχαν ανασυρθεί οι σοροί ενός τετράχρονου παιδιού και ενός βρέφους.


Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε άνδρες, τρείς γυναίκες, τρία παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος με τους μετανάστες επέβαιναν περίπου 19 άτομα. Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται πλωτά του λιμενικού και του frontex, αεροσκάφος και ελικόπτερο.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός εντοπίστηκε φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Το πτώμα του φοιτητή βρισκόταν σε αποσύνθεση και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της ειδικής μονάδας ερευνών ταυτοποίησης θυμάτων από φυσικές καταστροφές προκειμένου να γίνει η αναγνώρισή του.

Ένας πρωτοετής φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας βρέθηκε νεκρός έπειτα από σχεδόν... δύο μήνες μέσα στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία αυτή την εβδομάδα και οι πανεπιστημιακές αρχές θα διενεργήσουν έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του.