Συναγερμός στον Άγιο Ελευθέριο: Φωτιά σε μεγάλη πολυκατοικία - Υπάρχουν τραυματίες!

Ακούστηκαν δυο εκρήξεις πριν ξεσπάσει!

Συναγερμός στον Άγιο Ελευθέριο: Φωτιά σε μεγάλη πολυκατοικία - Υπάρχουν τραυματίες!

Συναγερμός σήμανε στον Άγιο Ελευθέριο μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μεγάλη πολυκατοικία. Από την πυρκαγιά υπάρχουν τραυματίες.

Η φωτιά ξέσπασε φωτιά στις 3 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου. Σύμφωνα με μαρτυρίες πριν ξεκινήσει ακούστηκαν τρεις εκρήξεις που ξύπνησαν τους υπόλοιπους ενοίκους.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στις οποίες χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο λόγω των πυκνών καπνών που γέμισαν το κλιμακοστάσιο. Ασύλληπτη τραγωδία: 19 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο!

Από τη φωτιά τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια ο ένοικος του διαμερίσματος από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά.

Ο ίδιος, ένας ηλικιωμένος σε ηλικία άνδρας, δήλωσε στο OΡΕΝ ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα τηγάνι με λάδι που ξέχασε στο αναμμένο μάτι της κουζίνας με αποτέλεσμα το διαμέρισμά του να υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Άγιος Ελευθέριος φωτιά πολυκατοικία τραυματίες

Φωτιά Μόρια: Τραγωδία! Απανθρακώθηκαν μητέρα και παιδί!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην φωτιά στην Μόρια. Απανθρακώθηκαν μητέρα και παιδί.

Σοκάρουν τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια, μετά τη φωτιά, που προκάλεσε τον θάνατο μιας μητέρας και του μωρού της.

Κι ενώ η μητέρα μεταφέρθηκε απανθρακωμένη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, οι πρόσφυγες έχουν ανασύρει το άψυχο σώμα του μικρού μωρού από τα αποκαίδια του κοντέινερ το οποίο είναι καμένο και θρηνούν, περιφέροντάς το μέσα σε μια κουβέρτα στον χώρο του καταυλισμού. Η ιστοσελίδα για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιεύει τις σκληρές εικόνες που διαθέτει.

Φωτιά Μόρια: Πληροφορίες για νεκρούς! Ανάμεσα τους μια γυναίκα!

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα. Ωστόσο η πρόσβαση των αρχών στο σημείο, για να παραλάβουν το βρέφος είναι αδύνατη, λόγω της αντίστασης των προσφύγων και μεταναστών δεν υπάρχει πρόσβαση στο σημείο.

Η φωτιά έχει σβήσει, ωστόσο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης επικρατεί γενικευμένη αναταραχή. Μετά την εκδήλωση της φωτιάς, ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες προσφύγων και μεταναστών και αστυνομικών δυνάμεων, που πέταξαν δακρυγόνα. Εκατοντάδεςς ήταν αυτοί που επιτέθηκαν αρχικά στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Ασύλου και στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις διοίκησης του ΚΥΤ. Μάλιστα, κατέστρεψαν οικίσκους και έβαλαν φωτιά σε σκουπίδια. Στη συνέχεια δε επιτέθηκαν στο Κέντρο Κράτησης με στόχο να απελευθερώσουν τους κρατουμένους εκεί παραβατικούς κρατουμένους, αλλά αντιμετωπίσθηκαν από τους αστυνομικούς που βρισκόταν μέσα στο Κέντρο Κράτησης κάνοντας από μέσα χρήση νερού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε πέντε τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Σύμφωνα με πηγές, φέρουν ορθοπεδικά τραύματα.

Στις 7.30 το βράδυ, ξεκίνησε η αποχώρηση από τον καταυλισμό εκατοντάδων οικογενειών, που αρχικά κινούνται προς τα γύρω κτήματα προκειμένου να περάσουν στοιχειωδώς με ασφάλεια τη νύχτα.

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή σε δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που θα περιφρουρούσαν το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ να μεταβούν με C-130 στη Μυτιλήνη, όπου πρόκειται να μεταβούν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης ΟΙκονόμου, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης και ο γγ μεταναστευτικής πολιτικής, Πάτροκλος Γεωργιάδης.