Καιρός σήμερα: Με τι θερμοκρασίες υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο; Με ήλιο ή βροχές;

Δείτε αναλυτικά...

Καιρός σήμερα: Με τι θερμοκρασίες υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο; Με ήλιο ή βροχές;

Με τι θερμοκρασίες υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο σήμερα; Με ήλιο ή με βροχές με ενημερώνει η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη;

Με εξαίρεση την περιορισμένη ορατότητα, τοπικά σε ορισμένες περιοχές το πρωί και το βράδυ, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Την Τετάρτη αναμένονται από το βράδυ βροχές στα δυτικά, με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση και την Πέμπτη το σκηνικό του καιρού να αλλάζει ριζικά με ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Τρίτη

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Χριστίνα Σούζη: Έρχονται ακραία φαινόμενα! Πότε ξεκινούν οι βροχές;

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη παρουσιάζει αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού! Πότε έρχονται τα ακραία φαινόμενα και ξεκινούν οι βροχές!

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα 3-4 μποφόρ.

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται χιόνια από την Πέμπτη! Ποιες περιοχές θα δουν... άσπρη μέρα;

Ωστόσο, από το μέσο της εβδομάδας το σκηνικό θα ανατραπεί! Δείτε το σχετικό βίντεο: