Διήμερο λουκέτο σε σχολείο της Ελλάδας λόγω ψώρας!

Μεγάλη προσοχή!

Διήμερο λουκέτο σε σχολείο της Ελλάδας λόγω ψώρας!

Διήμερο λουκέτο μπήκε σε σχολείο της Ελλάδας λόγω ψώρας. Συγκεκριμένα στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Όπως τονίζει στο thestival.gr ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, "πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο είχε να κάνει με έναν μαθητή. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα είναι εντάξει ".

Σύμφωνα με τον κ. Κόπτση, έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το σχολείο να απολυμανθεί, ενώ αναμένεται να γίνει και απεντόμωση του κτηρίου για καθαρά προληπτικούς λόγους. Απίστευτο: Σχολείο έκανε αγιασμό με μόνο μία μαθήτρια!

Παράλληλα, διευκρινίζει πως η απόφαση του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου για διήμερο "λουκέτο" στο σχολείο ήταν περισσότερο για λόγους πρόληψης.

Σημειώνεται πως οι αρμόδιες αρχές επιλήφθηκαν και για τον καθαρισμό των μαθητών. Το σχολείο αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά την προσεχή Δευτέρα.

πηγή: ant1news.gr

Τραγωδία Αμαλιάδα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης που πέθανε έξω από το σχολείο!

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης στην τραγωδία στην Αμαλιάδα, όταν πέθανε έξω από το σχολείο της μετά το σχόλασμα.

Η κηδεία της μαθήτρια, πραγματοποιήθηκε τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να της λένε το τελευταίο «αντίο» και να επικρατεί ο απόλυτος θρήνος.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο θάνατος της έξω από το σχολείο της, οφείλεται στο καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ πλέον οι οικείοι της άτυχης Μαριλένας αναμένεται να αναζητήσουν ευθύνες.

Σπαραγμός και οδύνη: Νεκρή στα 16 της η Μαριλένα!

Σπαραγμός και οδύνη για την Μαριλένα, που βρέθηκε νεκρή μόλις στα 16 της!

Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είχε επιστρέψει σπίτι της. Στην οικογένεια και στους φίλους της.

Χθες, που στα σχολεία γιορταζόταν η Ημέρα του Αθλητισμού και δεν είχαν μαθήματα, η άτυχη μαθήτρια είχε προγραμματίσει με τους γονείς της να επισκεφτούν γιατρό στην Αμαλιάδα, για την αφαίρεση των ραμμάτων της επέμβασης. Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε…

Σωριάστηκε λίγα μέτρα από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας το σχολείο που τόσο αγαπούσε. Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της και οι φίλοι της την είδαν την αγαπημένη τους Μαριλένα να χάνει τις αισθήσεις της, να σωριάζεται στο έδαφος και να καλούν σε βοήθεια .

Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του. Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας με τους γιατρούς να πέφτουν επάνω της προσπαθώντας να την επαναφέρουν. Ήταν όμως ήδη αργά.

Σοκ! Νεκρή η Δήμητρα Ζήρδα - «Πάγωσαν» με την αιτία θανάτου!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Δήμητρα Ζήρδα! «Πάγωσαν» με την αιτία θανάτου και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Οι ιστολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, έδειξαν ότι το κάταγμα του υοειδούς οστού που είχε εντοπίσει κατά την νεκροτομή, ήταν μεταθανάτιο.

Κατά τον ιατροδικαστή ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό και παθολογικά αίτια. Στο στομάχι της βρέθηκε νερό και η καρδιά της ήταν διογκωμένη με αρκετά πρόσφατα και παλαιότερα ισχαιμικά ευρήματα.

Σοκ! Νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Η έκθεσή του πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα και να αποσταλεί στην αρμόδια αστυνομική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση.