Τραγωδία στην Ηλιούπολη! Μαρτυρίες σοκ για το τραγικό θάνατο του 56χρονου! «Είδα τον άνθρωπο να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες...»! (Βίντεο)

Όσα περιγράφουν για το τραγικό περιστατικό!

Τραγωδία στην Ηλιούπολη! Μαρτυρίες σοκ για το τραγικό θάνατο του 56χρονου! «Είδα τον άνθρωπο να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες...»! (Βίντεο)

Μαρτυρίες σοκ για τον θάνατο του 56χρονου ύστερα από μία τραγωδία που συνέβη στην Ηλιούπολη. Μεταξύ άλλων είπε μάρτυρας χαρακτηριστικά: «Είδα τον άνθρωπο να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες...»!

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στην Ηλιούπολη και στοίχισε τη ζωή σε έναν 56χρονο άνδρα, πατέρα 4 παιδιών.

Ο οδηγός φορτηγού επεχείρησε να σταματήσει με το σώμα του το όχημα που τσουλούσε, αφού όπως αναφέρουν μαρτυρίες ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο. Στην προσπάθειά του ωστόσο το φορτηγό τον παρέσυρε και τον σκότωσε.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον 56χρονο άνδρα, ωστόσο στιγμές αργότερα κατέληξε.

Βίντεο: Μαρτυρίες από το τροχαίο-σοκ στην Ηλιούπολη

«Τσούλησε μέχρι τη γωνία και σταμάτησε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και παρατήρησα ότι από κάτω βρισκόταν ένας άνθρωπος. Δεν φαίνονταν παρά μόνο τα πόδια του», λέει στην κάμερα του OPEN TV αυτόπτης μάρτυρας για τα όσα ακολούθησαν λίγο μετά το τραγικό περιστατικό.

«Βρέθηκα κοντά μόνο και μόνο για να δω εάν κάποιος χρειαζόταν βοήθεια και έτσι είδα τον άνθρωπο να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου», αναφέρει επίσης μία αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία Οινούσσες: Επτά νεκροί από την ανατροπή λέμβου! Ανάμεσά τους και παιδάκια...

Επτά νεκροί από την ανατροπή λέμβου στις Οινούσσες! Η τραγωδία μάλιστα δεν έχει τέλος, καθώς ανάμεσά τους είναι και παιδάκια...

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, άλλοι πέντε σοροί εντοπίστηκαν από δύτες στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών μετά την ανατροπή λέμβου που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες.

Νωρίτερα είχαν ανασυρθεί οι σοροί ενός τετράχρονου παιδιού και ενός βρέφους.


Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε άνδρες, τρείς γυναίκες, τρία παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος με τους μετανάστες επέβαιναν περίπου 19 άτομα. Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται πλωτά του λιμενικού και του frontex, αεροσκάφος και ελικόπτερο.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός εντοπίστηκε φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός φοιτητής στο δωμάτιο της εστίας του!

Το πτώμα του φοιτητή βρισκόταν σε αποσύνθεση και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της ειδικής μονάδας ερευνών ταυτοποίησης θυμάτων από φυσικές καταστροφές προκειμένου να γίνει η αναγνώρισή του.

Ένας πρωτοετής φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας βρέθηκε νεκρός έπειτα από σχεδόν... δύο μήνες μέσα στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία αυτή την εβδομάδα και οι πανεπιστημιακές αρχές θα διενεργήσουν έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του.