Φρίκη στην Δραπετσώνα: Ανασύρθηκαν νεκροί μάνα και γιος!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Φρίκη στην Δραπετσώνα: Ανασύρθηκαν νεκροί μάνα και γιος!

Φρίκη επικρατεί στην Δραπετσώνα. Νεκροί ανασύρθηκαν μάνα και γιος μέσα από την θάλασσα, μετά την πτώση του αυτοκινήτου τους στο νερό.

Νεκροί εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μάνα και γιο. Συναγερμός! Έπεσαν πυροβολισμοί σε συναγωγή! Πληροφορίες για δύο νεκρούς!

Νωρίτερα, σε βάθος 32 μέτρων, είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητο, που το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Πηγή: protothema.gr

Θεσσαλονίκη: Νεκροί σε τροχαίο μία 19χρονη και ένας 41χρονος

Νεκροί σε τροχαίο μία 19χρονη και ένας 41χρονος στην Θεσσαλονίκη!

Και τα δύο τροχαία έγιναν στον Περιφερειακό

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα τα ξημερώματα και χθες το βράδυ στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Στις 21.30 στο ρεύμα προς ανατολικά στο ύψος του Επταπυργίου, ένα Ι.Χ. παρέσυρε 41χρονο Γεωργιανό o οποίος κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμού του.

Τραγωδία! 18χρονη έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα την ώρα που κοιμόταν!


Περίπου στις 03.00, στο ρεύμα προς δυτικά στο τούνελ της Τούμπας, Ι.Χ. έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε κράσπεδο και σε τοίχο, με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή της, η συνεπιβάτης του οχήματος, μία κοπέλα 19 χρονών.

Φρικτό τροχαίο με 10 νεκρούς! Μετωπική νταλίκας με λεωφορείο!

Φρικτό τροχαίο με 10 νεκρούς! Μετωπική νταλίκας με λεωφορείο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συγκρούστηκαν μετωπικά μια νταλίκα με ένα μικρό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 16 άνθρωποι.

Τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταματημένο ΙΧ στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης!

Εννέα από τους επιβαίνοντες καθώς και ο οδηγός της νταλίκας έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα αυτό, ένα από τα σοβαρότερα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε μια χώρα, η κακή κατάσταση των δρόμων της οποίας καταγγέλλεται συχνά από τους αυτοκινητιστές.

«Από τους τραυματίες, τέσσερις βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ραέντ Αραφάτ.

Σαράντα πυροσβέστες εστάλησαν επιτόπου ενώ έκλεισε για την κυκλοφορία ο δρόμος που συνδέει τις πόλεις Σλομπόζια και Ουρζιτσένι, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η Ρουμανία έχει το ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά τον αριθμό των θανάτων από τροχαία, καθώς το 2018 καταγράφηκαν 96 νεκροί ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, έναντι μέσου όρου 49 θανάτων ανά εκατομμύριο κατοίκους μεταξύ των 28 κρατών μελών της ΕΕ.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων