Τραγωδία Δραπετσώνα: Θρίλερ με την υπόθεση! Οι αποκαλύψεις του Κούγια για την οικογένεια του δημοσιογράφου!

Τα ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα!

Τραγωδία Δραπετσώνα: Θρίλερ με την υπόθεση! Οι αποκαλύψεις του Κούγια για την οικογένεια του δημοσιογράφου!

Θρίλερ με την υπόθεση στην Δραπετσώνα. Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για την οικογένεια του δημοσιογράφου, μετά την τραγωδία.

Ενα απίστευτο δράμα αποκαλύφθηκε από τη βουτιά στο θάνατο που έκαναν με το αυτοκίνητό τους, σήμερα το πρωί, η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας.

Όπως αποκάλυψε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο αδελφός του δημοσιογράφου που είχε απανθρακωθεί τον Ιούνιο του 2016 μέσα στην Πόρσε που οδηγούσε στην Αττική οδό, ο αδελφός του ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γενετής. Το πρόβλημα του αδελφού του, μάλιστα, ήταν αυτό που είχε κάνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να αποδεχθεί τη θέση του προέδρου στο Ψυχιατρείο, επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας.

Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο», όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Κούγιας, θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Ο κ.Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία Δραπετσώνα: Η μητέρα και ο αδερφός Έλληνα δημοσιογράφου ήταν οι νεκροί που ανασύρθηκαν!

Η μητέρα και ο αδερφός Έλληνα δημοσιογράφου ήταν οι νεκροί που ανασύρθηκαν από την θάλασσα στην τραγωδία της Δραπετσώνας.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε στη θάλασσα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο αδελφός και η μητέρα του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, φαίνεται ότι είναι οι νεκροί της τραγωδίας.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», ο οποίος το 2016 είχε βρει τραγικό θάνατο στην Αττική Οδό μέσα στην Porsche Kayenne που οδηγούσε και η οποία είχε απανθρακωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ που βούτηξε στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα του Μαυρίκου να το έριξε εσκεμμένα στη θάλασσα. Στο ΙΧ επέβαιναν και δύο σκυλιά, το ένα εκ των οποίων σώθηκε κολυμπώντας.

Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.