«Χρυσή» κλοπή στο σπίτι της κόρης πασίγνωστου εφοπλιστή! «Μαύρη» νύχτα για την....

Άρπαξαν όσα κοσμήματα και χρυσαφικά βρήκαν!

«Χρυσή» κλοπή στο σπίτι της κόρης πασίγνωστου εφοπλιστή! «Μαύρη» νύχτα για την....

«Χρυσή» κλοπή έγινε στο σπίτι της κόρης πασίγνωστου εφοπλιστή! «Μαύρη» νύχτα για την κοπέλα που κυριολεκτικά έπαθε σοκ!

Η κόρη του Γιώργου Λεβεντάκη, όταν επέστρεψε στο σπίτι της γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής διαπίστωσε ότι είχαν κάνει… φτερά κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας.

Η κόρη του 62χρονου εφοπλιστή και δημάρχου Τριφυλίας και αδελφή του γνωστού από τη συμμετοχή του στο «Game of Love» Γιάννη Λεβεντάκη βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση μαζί με την οικογένειά της από τις 10 το βράδυ.

Σοκ! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία τους, ξήλωσαν την εξωτερική σιδεριά του παραθύρου στο πίσω μέρος του σπιτιού, εισέβαλαν στο εσωτερικό και άρπαξαν όσα κοσμήματα και χρυσαφικά βρήκαν.

«Χρυσή» κλοπή στο σπίτι της κόρης πασίγνωστου εφοπλιστή! «Μαύρη» νύχτα για την....

Όταν η κόρη του εφοπλιστή και οι δικοί της επέστρεψαν από την εκδήλωση, διαπίστωσαν ότι το σπίτι είχε παραβιαστεί και έλειπαν όλα τα τιμαλφή.

Αμέσως ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, άνδρες του οποίου ερεύνησαν το σπίτι για ευρήματα και στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στην κατάθεση που έδωσαν στους αστυνομικούς τόσο η κόρη του Γιώργου Λεβεντάκη, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας υποστήριξαν ότι υποπτεύονται κάποια άτομα, τα οποία γνώριζαν ότι θα έλειπαν και ήξεραν τη διαρρύθμιση του σπιτιού, αλλά προκάλεσαν σκόπιμα αναστάτωση για να στρέψουν αλλού τις υποψίες.

Θύμα κλοπής πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας!

Θύμα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας έπεσε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας. Την άσχημη αυτή εμπειρία μοιράστηκε δημόσια.

Ένα γεγονός που, όπως ο Γιώργος Κορρές αναφέρει, του δημιούργησε αίσθημα ντροπής απέναντι σε δύο συνεργάτες του από την Ασία, τους οποίους φιλοξενούσε και τους οποίος είχε βγάλει έξω για να τους γνωρίσει τη Αθήνα το βράδυ.

Ο Γιώργος Κορρές στην ανάρτησή του, περιγράφει πώς έπεσαν θύμα κλοπής, στις 8 η ώρα το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, μια ώρα όπου κυκλοφορούν εκατοντάδες άνθρωποι.

Θύμα κλοπής γνωστός αστρολόγος! Οι πρώτες πληροφορίες...

Θύμα κλοπής πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας

Εκτός από τη ντροπή, ο Γιώργος Κορρές νιώθει και… ενοχές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς δεν μπόρεσε να προστατέψει τους συνεργάτες τους.

undefined

Πηγή: ethnos.gr