Ισχυρή έκρηξη στην Γλυφάδα! Τι λένε οι πληροφορίες;

Ένας τραυματίας!

Ισχυρή έκρηξη στην Γλυφάδα! Τι λένε οι πληροφορίες;

Μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 στην Γλυφάδα. Σε πανικό ήταν οι κάτοικοι μετά τον θόρυβο που ακούστηκε. Τι λένε οι πληροφορίες;

Στις 04:10 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης άγνωστοι προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη, από την οποία καταστράφηκε το κιόσκι που βρισκόταν το ΑΤΜ, ενώ ένας υπάλληλος σεκιούριτι που βρισκόταν στο σημείο, τραυματίστηκε ελαφρά από τα θραύσματα. Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει από την έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο!

Σύμφωνα με μάρτυρες που επικαλείται το ΟΡΕΝ, οι δράστες ήταν τρεις (οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ έκαναν λόγο για τέσσερις) και έφτασαν στο σημείο με μοτοσικλέτες. Τοποθέτησαν μία μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης και την πυροδότησαν.

έκρηξη στην Γλυφάδα

Από την έκρηξη, οι δράστες κατάφεραν να πάρουν μόνο τη μία από τις τρεις κασετίνες των ΑΤΜ στο σημείο. Η μία κασετίνα καταστράφηκε, ενώ στην δεύτερη καταστράφηκαν τα χαρτονομίσματα. Έτσι πήραν μόνο την τρίτη κασετίνα και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, τα οποία οδηγούσε συνεργός τους. Έφυγαν στο ρεύμα προς Αθήνα με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στην Τρίπολη! Κρίσιμη κατάσταση 14χρονης από έκρηξη υγραερίου!

Σοκ προκάλεσε η είδηση στην Τρίπολη! Κρίσιμη είναι η κατάσταση μίας 14χρονης από έκρηξη υγραερίου!

Στιγμές μεγάλης αγωνίας περνά η οικογένεια 14χρονου κοριτσιού από το χωριό Κολλίνες Αρκαδίας.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς έπαθε εγκαύματα ύστερα από έκρηξη υγραερίου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open σημειώθηκε έκρηξη υγραερίου, στη φιάλη που χρησιμοποιεί η οικογένεια για το μαγείρεμα και στη συνέχεια εκδηλώθηκε φωτιά.

Δεν αποκλείεται το κορίτσι να προσπάθησε να ζεστάνει το φαγητό του, επιστρέφοντας από το σχολείο.

Η 14χρονη μαζί με έναν ενήλικα που ήταν στο σπίτι, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στο σπίτι.

Θεσσαλονίκη: Έβαλε βρέφος σε σακούλες και το άφησε να πεθάνει σε ντουλάπα! - 4 χρόνια φυλάκιση για την παιδοκτόνο!

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στις 16.00 το απόγευμα στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έχοντας στο σώμα της εκτεταμένα εγκαύματα. Συγκεκριμένα στο 55% με 60% του σώματός της.