Θρίλερ στα Χανιά! Αυτοκίνητο βρέθηκε σε μπαλκόνι σπιτιού!

Εικόνες-σοκ!

Θρίλερ στα Χανιά! Αυτοκίνητο βρέθηκε σε μπαλκόνι σπιτιού!

Ένα αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα σε μπαλκόνι σπιτιού στην Κρήτη! Εικόνες- θρίλερ από το τροχαίο στα Χανιά!

Ένα απίστευτο και κυρίως αναίμακτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί στα Χανιά.

Θρήνος στην Κόρινθο! Νεκρός σε τροχαίο στα 50 του!

Το ατύχημα έγινε στην οδο Α.Γογονή όταν οδηγός τζιπ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Flashnews.gr, η μπροστινή πλευρά του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων ανασηκώθηκε και ολόκληρο το όχημα στάθηκε όρθιο, στις δυο πίσω ρόδες. καταληγοντας σε τοιχίο της εισόδου σπιτιού.

Στο τζιπ επέβαινε μόνο ο νεαρός οδηγός ο οποίος δεν τραυματίστηκε ενώ στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα δεν υπήρχε επιβάτης.

Από το ατύχημα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα καθώς και στην είσοδο του σπιτιού. Στο τόπο του συμβάντος εσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής για πλύση οδοστρώματος και παρέμεινε για αρκετή ώρα στο σημείο, από το αυτοκίνητο που βρέθηκε "όρθιο", υπήρχε διαρροή καυσίμου.

Αστυνομικοί της τροχαίας υπέβαλαν τον οδηγό του τζιπ σε αλκοτέστ που βρήκε θετικό.

Θρίλερ στα Χανιά! Αυτοκίνητο κόντεψε να βρεθεί σε μπαλκόνι σπιτιού!
Θρίλερ στα Χανιά! Αυτοκίνητο κόντεψε να βρεθεί σε μπαλκόνι σπιτιού!

Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Αναποδογύρισε αυτοκίνητο- Τι συνέβη;

Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη Λαμία! Μάθετε τι συνέβη με το τροχαίο σοκ!

Δείτε φωτογραφίες - Πέντε οι επιβάτες στα δύο αυτοκίνητα.

Σοκ στη Νέα Πεντέλη! Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 14χρονο!

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο οχημάτων, το ένα εκ των οποίων κατέληξε αναποδογυρισμένο σημειώθηκε στις 4:25 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου της Αγίας Παρασκευής στην παλαιά εθνική οδό προς Στυλίδα.

Και τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση τη Λαμία. Το πρώτο όχημα οδηγούσε ένας 25χρονος με συνοδηγό έναν 31χρονο και συγκρούστηκε με το δεύτερο όχημα το οποίο οδηγούσε 49χρονος και είχε βγάλει φλας για να στρίψει αριστερά στην εθνική οδό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 49χρονος καθώς και οι δύο συνεπιβάτες του ηλικίας 32 και 17 ετών, καθώς το αμάξι τους βρέθηκε τουμπαρισμένο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δεύτερη παρέα που είναι από Στυλίδα, ήθελε να πάει για κυνήγι και στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής θα έβγαιναν στον αυτοκινητόδρομο.

Στο σημείο επενέβη η Τροχαία Λαμίας που ρύθμισε για μερικά λεπτά την κυκλοφορία, εωσότου απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα οχήματα.

Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Αναποδογύρισε αυτοκίνητο- Τι συνέβη;Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Αναποδογύρισε αυτοκίνητο- Τι συνέβη;

Πηγη: lamiareport.gr

Τροχαίο σοκ στα Τρίκαλα: Τρένο συνέτριψε αυτοκίνητο! Νεκρή η οδηγός!

Σοκ στα Τρίκαλα με τροχαίο δυστύχημα! Ένα τρένο συνέτριψε ένα αυτοκίνητο ενώ η οδηγός του βρέθηκε νεκρή.

Το τροχαίο έγινε σε διάβαση όταν αυτοκίνητο προσπάθησε να τη διασχίσει ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες – Εκείνη την ώρα ερχόταν τρένο από Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα.

Τραγωδία! Τροχαίο δυστύχημα με 35 νεκρούς από ανατροπή λεωφορείου!

Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα, στις 11.15 το πρωί στα Τρίκαλα, μετά από σύγκρουση οχήματος με τρένο.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, το αυτοκίνητο βρισκόταν στη διάβαση του Πυργετού και προσπαθούσε να διασχίσει, ενώ ερχόταν το τρένο από τα Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα κι ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ, που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα οδηγό του οχήματος, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα και η 73χρονη οδηγός σκοτώθηκε. Αν και η Πυροσβεστική κατάφερε να την απεγκλωβίσει, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Τρικάλων και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Αστυνομία.