Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα!

Απέραντη θλίψη!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα!

Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά την είδηση ότι ένα απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα!

Τραγικός θάνατος για ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο.

Νέα Πεντέλη: Στην εντατική ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο στην Καλαμαριά, επί των οδών Κομνηνών με Ριζούντος.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη ηλικιωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Αναποδογύρισε αυτοκίνητο- Τι συνέβη

Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη Λαμία! Μάθετε τι συνέβη με το τροχαίο σοκ!

Δείτε φωτογραφίες - Πέντε οι επιβάτες στα δύο αυτοκίνητα.

Σοκ στη Νέα Πεντέλη! Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 14χρονο!

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο οχημάτων, το ένα εκ των οποίων κατέληξε αναποδογυρισμένο σημειώθηκε στις 4:25 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου της Αγίας Παρασκευής στην παλαιά εθνική οδό προς Στυλίδα.

Και τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση τη Λαμία. Το πρώτο όχημα οδηγούσε ένας 25χρονος με συνοδηγό έναν 31χρονο και συγκρούστηκε με το δεύτερο όχημα το οποίο οδηγούσε 49χρονος και είχε βγάλει φλας για να στρίψει αριστερά στην εθνική οδό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 49χρονος καθώς και οι δύο συνεπιβάτες του ηλικίας 32 και 17 ετών, καθώς το αμάξι τους βρέθηκε τουμπαρισμένο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δεύτερη παρέα που είναι από Στυλίδα, ήθελε να πάει για κυνήγι και στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής θα έβγαιναν στον αυτοκινητόδρομο.

Στο σημείο επενέβη η Τροχαία Λαμίας που ρύθμισε για μερικά λεπτά την κυκλοφορία, εωσότου απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα οχήματα.

Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Αναποδογύρισε αυτοκίνητο- Τι συνέβη;Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Αναποδογύρισε αυτοκίνητο- Τι συνέβη;

Πηγη: lamiareport.gr

Τροχαίο σοκ στα Τρίκαλα: Τρένο συνέτριψε αυτοκίνητο! Νεκρή η οδηγός!

Σοκ στα Τρίκαλα με τροχαίο δυστύχημα! Ένα τρένο συνέτριψε ένα αυτοκίνητο ενώ η οδηγός του βρέθηκε νεκρή.

Το τροχαίο έγινε σε διάβαση όταν αυτοκίνητο προσπάθησε να τη διασχίσει ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες – Εκείνη την ώρα ερχόταν τρένο από Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα.

Τραγωδία! Τροχαίο δυστύχημα με 35 νεκρούς από ανατροπή λεωφορείου!

Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα, στις 11.15 το πρωί στα Τρίκαλα, μετά από σύγκρουση οχήματος με τρένο.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, το αυτοκίνητο βρισκόταν στη διάβαση του Πυργετού και προσπαθούσε να διασχίσει, ενώ ερχόταν το τρένο από τα Τρίκαλα με κατεύθυνση την Καλαμπάκα κι ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και οι φωτεινοί σηματοδότες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ, που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα οδηγό του οχήματος, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα και η 73χρονη οδηγός σκοτώθηκε. Αν και η Πυροσβεστική κατάφερε να την απεγκλωβίσει, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο Τρικάλων και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Αστυνομία.

Θρήνος στην Κόρινθο! Νεκρός σε τροχαίο στα 50 του!

Σοβαρό τροχαίο στην Κόρινθο! Θρήνος για τον νεκρό άνδρα. "Έφυγε" στα 50 μετά από σύγκρουση της μηχανής του με ένα λεωφορείο!

Συγκλονισμένη παραμένει η Κόρινθος από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Αλμυρή-Κατακάλι.

Τροχαίο - σοκ στην Μύκονο! Ένας νεκρός και δύο τραυματίες!

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 50χρονου μοτοσικλετιστή. Ο 50χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr, στιγμές μετά το τραγικό περιστατικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, ωστόσο μόλις έφτασε στο νοσοκομείο απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου. Σημειώνεται ότι ο 50χρονος, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.
Πηγή: iefimerida.gr