Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο! Ι.Χ συγκρούστηκε με δίκυκλο!

Τι συνέβη;

Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο! Ι.Χ συγκρούστηκε με δίκυκλο!

Ένα Ι.Χ συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο σε ένα τροχαίο που προκάλεσε σοκ στην περιοχή της Κορίνθου.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/10/2019) στην Κόρινθο.

Τροχαίο Πεντέλης: Ο οδηγός του λεωφορείου σοκάρει! "Πέταξε τον μικρό στον αέρα!"

Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση της Γ. Παπανδρέου με Πατρών, ένα Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με δίκυκλο.

O οδηγός της μηχανής διακομίστηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου καθώς έφερε τραύματα.

Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο! Ι.Χ συγκρούστηκε με δίκυκλο!
Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο! Ι.Χ συγκρούστηκε με δίκυκλο!
Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο! Ι.Χ συγκρούστηκε με δίκυκλο!

Πηγή: korinthostv.gr

Χάος στην Αττική Οδό! Απίστευτο μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο!

Χάος επικρατεί στην Αττική Οδό. Σημειώθηκε απίστευτο μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην έξοδο προς Εθνική Οδό.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, λόγω τροχαίου στην έξοδο 8.

Σπαραγμός στην Αργολίδα! Νεκρή μητέρα σε τροχαίο - Στο νοσοκομείο το παιδί της!

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων στην έξοδο προς Αθηνών-Λαμίας, με τις πρώτες πληροφορίες να μην αναφέρουν τραυματισμό.

Θρήνος στην Κρήτη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου! Νεκρή 42χρονη γυναίκα σε τροχαίο δυστύχημα!

Μεγάλος θρήνος στην Κρήτη! Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μία 42χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας της στα Καλουδιανά της Κισσάμου Χανίων - Νεκρή η οδηγός, σοβαρά τραυματισμένη η 70χρονη συνοδηγός.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα!

Μία ακόμα τραγωδία εκτυλίχθηκε στους δρόμους της Κρήτης, καθώς σήμερα, ανήμερα της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου, μία γυναίκα έχασε την ζωής της μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας της στα Καλουδιανά της Κισσάμου Χανίων.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν η 42χρονη οδηγός να χάσει την ζωή της, ενώ την ίδια ώρα η 70χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ηλικιωμένη γυναίκα – που πιθανότατα είναι η μητέρα της 42χρονης – είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Τραγωδία στο Άργος! Δύο νεκροί από τροχαίο δυστύχημα!

Τρομερή τραγωδία στο Άργος, αφού δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα Σαββάτου.

Δύο νεαροί επέβαιναν στο όχημα που ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα – Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή βρέθηκε απέναντι.

Θρήνος στην Κόρινθο! Νεκρός σε τροχαίο στα 50 του!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα στη Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Και οι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν. Με βάση τις πληροφορίες, είναι κάτοικοι Άργους, 33 και 18 ετών, εκ των οποίων ο ένας Ρομά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει η μηχανή, που εντοπίστηκε απέναντι από το σημείο της πρόσκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Το σημείο της πρόσκρουσης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.