Νεκρή στα 38 της η Πηνελόπη Ζεάκη! Τα γαλάζια μάτια της «έσβησαν» για πάντα...

Σπαραγμός και οδύνη!

Νεκρή στα 38 της η Πηνελόπη Ζεάκη! Τα γαλάζια μάτια της «έσβησαν» για πάντα...

Νεκρή στα 38 της «έπεσε» η Πηνελόπη Ζεάκη και τα γαλάζια μάτια της «έσβησαν» για πάντα... Τι έχει συμβεί;

Η Πηνελόπη Ζεάκη, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος μια για πάντα τα αγαπημένα της πρόσωπα και κυρίως τα δύο της παιδιά και τον σύζυγο της, εν ενεργεία αστυνομικό. Το τελευταίο αντίο στην 38χρονη αναμένεται να πουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, με πόνο ψυχής, οι δικοί της άνθρωποι, συνάδελφοι, συγγενείς και φιλοι.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του χαμού της, τα μηνύματα στο Facebook είναι συγκλονιστικά και «ραγίζουν καρδιές». Μηνύματα αποχαιρετισμού προς την 38χρονη μητέρα που έσβησε πολύ νωρίς, αφήνοντας ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό.

1.Γιατί βιάστηκες να φύγεις Πηνελόπη μου;;;;όλοι οι συνάδελφοι σου δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έχει συμβεί… 2.Μεγάλη η απώλεια σου… Η τσαχπινιά σου, το χιούμορ σου, οι ατάκες σου θα μας λείψουν…η ευγένεια σου και η καλοσύνη σου προς όλο τον κόσμο σε έκανε να ξεχωρίζεις στο γραφείο μας… απερίγραπτος ο πόνος αγαπημένη συναδέλφισσα και φιλενάδα…αισθητή πολύ θα είναι η απουσία σου και στο αυτοκίνητο… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας….»
3.«Με γέλασες… Μου είχες πει να σε περιμένω…Πού πας Πηνελόπη;;; Δεν έχω λόγια να παρηγορήσω την αδερφή σου».
4.«Η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη κι είναι ακόμα χειρότερη από την προηγούμενη…. Αγαπημένη μου Πηνελόπη, αγαπημένη μου συνάδελφε και λατρεμένη μου φίλη, γιατί γιατί γιατί….»
5.«Αχ τι φρίκη καλό μου !! από εκεί που όλο έβλεπα αυτά που έγραφες και γελούσα τώρα όλο δακρύζω.. κουράγιο αγάπη μου γλυκιά…Κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους την έχασαν.. !! Καλό ταξίδι στο φως και στην αγκαλιά του θεού να έχει η ψυχούλα της..!!!»
6.«Είναι πέρα από κάθε φαντασία δε το πιστεύω ότι δε θα την ξαναδώ, αχ αχ αχ τα όμορφα σου μάτια κορίτσι μου τα ζήλεψε ο χάρος καλό ταξίδι αγαπημένη μου φίλη».


Να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν απόγευμα Τρίτης σε περιοχή των Μεσαμπελιών, στο Ηράκλειο. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για μία γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς σφυγμό. Στο σημείο άμεσα γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αφού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, μετέφεραν άμεσα τη μητέρα των 2 παιδιών, στο ασθενοφόρο με προορισμό το εφημερεύον νοσοκομείο.

Θρήνος! Νεκρή Ελληνίδα δημοσιογράφος!

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρού και διασωστών, η γυναίκα υπέστη ανακοπή κατά την μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ και όπως έγινε γνωστό, τελικά εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και τους δικούς της ανθρώπους.

Πληροφορίες απο Νέα Κρήτη

Πέθανε η Ι. Λουκά!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε η Ι. Λουκά!

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 28 - 10 - 2019 και ώρα 4.00μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κρηνίτσας Τρικάλων.

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παπαναστασόπουλος!

Αφήνει πίσω τα παιδιά Αρετή Λούκα και Κώστα Πανόπουλο, Γεώργιο Λούκα και Βασιλική Καρρά, τα εγγόνια Γιάννη και Ανδριανή, Γεώργιο, Ιωάννα, Νεκταρία, τη δισέγγονη Αρετή, αδέλφια και ανήψια.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κρηνίτσας, την Δευτέρα 28 - 10 - 2019 και ώρα 3.30μ.μ.

Ο καφές θα προσφερθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κρηνίτσας .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Σοκ! Νεκρή η μητέρα της Αφροδίτης Γάντζου!

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αχιλλοπούλειου» όπου νοσηλευόταν, η μητέρα της παιδιάτρου και δημοτικής συμβούλου στον Δήμο Βόλου Αφροδίτης Γάντζου.

Η εκλιπούσα ήταν πεθερά του διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου και συζύγου της κ. Γάντζου, Ματθαίου Δραμητινού.

Τροχαίο - σοκ στην Τρίπολη! Νεκρή μία γυναίκα!