Σοκ στην Καλλιθέα: Ανήλικος «χαράκωσε» με κλειδιά 14χρονο συμμαθητή του!

Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες;

Σοκ στην Καλλιθέα: Ανήλικος «χαράκωσε» με κλειδιά 14χρονο συμμαθητή του!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας ανήλικος στην Καλλιθέα «χαράκωσε» με κλειδιά έναν 14χρονο συμμαθητή του!

Μετά το συμβάν στην Αμαλιάδα, άλλο ένα αιματηρό περιστατικό με πρωταγωνιστές μαθητές, σημειώθηκε σε σχολείο στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε σε σχολείο της Καλλιθέας, όταν ένας 14χρονος χάραξε έναν συνομήλικο του με τα κλειδιά του.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ένας 14χρονος χάραξε το πρόσωπο ενός παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Τρόμαξα γιατί ήταν κοντά στο μάτι μου»

«Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά και τον χτύπησα πίσω. Και αυτός με «χαράκωσε» με τα κλειδιά», δήλωσε στον Alpha το θύμα της επίθεσης.

«Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση από το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλα παιδιά, όμως δεν είναι τόσο σοβαρό όσο σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοκ στην Καλλιθέα: Ανήλικος «χαράκωσε» με κλειδιά 14χρονο συμμαθητή του!

Το πρόσωπο του μαθητή γέμισε με αίματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού». Σήμερα, ο 14χρονος δεν πήγε στο σχολείο του, αλλά στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων.

«Όπως μου είπε ο μικρός, ο άλλος πήρε το κλειδί και του τράβηξε μία στο πρόσωπο. Έτσι και του έβγαζε το μάτι τι γινότανε;», δήλωσε ο πατέρας του μαθητή από την Καλλιθέα. «Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Τι πρέπει, να ερχόμαστε εδώ πέρα με μαχαίρια και κατσαβίδια, πού βρισκόμαστε; Θα του κάνω μήνυση», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον μαθητή που μαχαίρωσε τον 15χρονο! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις στην Αμαλιάδα με τον μαθητή που μαχαίρωσε τον 15χρονο! Τι συνέβη; Διαβάστε αναλυτικά!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο μαθητής του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ο οποίος έπειτα από λογομαχία με συμμαθητή του, τον μαχαίρωσε μέσα στο σχολείο.

Ο μαθητής της Β' Λυκείου εξαφανίστηκε μετά το αιματηρό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πατρών ένας 15χρονος.

Επίθεση σε εμπορικό κέντρο! Τέσσερις τραυματίες!

Ωστόσο, ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, η οποία αξιολόγησε τα στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ίδιος συνελήφθη. Το περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αμαλιάδας, ύστερα από λογομαχία μεταξύ των δύο μαθητών, στη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος.

Ο 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και το χέρι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία του.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε στον 15χρονο ύστερα από παρεξήγηση για μια κοπέλα, ενώ όπως υποστηρίζουν οι συμμαθητές του και όσοι τον γνώριζαν, συνήθιζε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του.