Τραγωδία στα Μέγαρα: Οι νέες δηλώσεις του δράστη! "Βρέθηκα σε αδιέξοδο"!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Τραγωδία στα Μέγαρα: Οι νέες δηλώσεις του δράστη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την τραγωδία στα Μέγαρα! Οι δηλώσεις του δράστη εξοργίζουν, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: "Βρέθηκα σε αδιέξοδο"!

Στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας οικογενειακών, επαγγελματικών και προσωπικών επιλογών θα αποδώσει ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού την εν ψυχρώ δολοφονία του κουνιάδου του, το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα και τον τραυματισμό της συζύγου του. “Βρέθηκα σε αδιέξοδο δεν καταλάβαινα τι έκανα...” φέρεται πως θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του και μάλιστα οι συνήγοροι του θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να στηρίξουν πάνω της την υπερασπιστική του γραμμή.

Τραγωδία στα Μέγαρα: Οι πρώτες δηλώσεις του δράστη! «Δεν ξέρω τι έκανα...»!

Ο 50χρονος, από τον περασμένο Απρίλιο όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Ο θάνατος της μητέρας του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση του καθώς ήταν πολύ δεμένος μαζί της. Άρχισε να εμφανίζει ασταθή συμπεριφορά και προβλήματα ενώ η απόρριψη της συζύγου του – οι πληροφορίες λένε ότι η αλλόκοτη συμπεριφορά του και τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια την ανάγκασαν να φύγει μαζί με το παιδί τους - τον εξαγρίωσε και τον οδήγησε στη φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, το ότι μετατέθηκε από σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών σε διοικητικό πόστο του νοσοκομείου των κρατουμένων λόγω της “περίεργης” συμπεριφοράς του χειροτέρεψαν την κατάσταση. Τα επεισόδια με τους προϊσταμένους του ήταν συχνά ενώ ακόμα και την Πέμπτη, δηλαδή λίγες ώρες πριν πάρει το πιστόλι για να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, είχε τσακωθεί στη δουλειά του με φόντο την μετάθεσή του. Το γεγονός δε, ότι, όπως φέρεται να υποστήριξε, η πρώην σύζυγος του δεν τον άφηνε να δει το παιδί του, τον εξόργιζε και τον έβγαζε εκτός εαυτού.

Ο 50χρονος μετά τη μεταγωγή του στην Εισαγγελία επέστρεψε στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου και θα παραμείνει μέχρι και το πρωί της Τρίτης όπου θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή των Μεγάρων έτσι ώστε να εντοπίσουν το όπλο που χρεησιμοποίησε ο 50χρονος για να εκτελέσει τον κουνιάδο του, το οποίο όπως είπε δεν γνωρίζει που βρίσκεται καθώς τελούσε υπό πλήρη σύγχυση και πριν παραδοθεί το πέταξε ενώ δεν δικαιολόγησε γιατί είχε στην κατοχή του παράνομα το όπλο.

Τραγωδία στα Μέγαρα: Αυτός είναι ο δράστης του φονικού!

Αυτός είναι ο δράστης του φονικού που έγινε στα Μέγαρα! Το πρόσωπο τους είδε το φως της δημοσιότητας μετά την τραγωδία!

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα, με δράστη έναν 51χρονο.

Νεκρός από τα πυρά του κουνιάδου του, είναι ένας 48χρονος γιατρός, ενώ η 43χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Ο 51χρονος, ο οποίος είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, μπήκε στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, έπειτα από καβγά.

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο δράστης του φονικού στα Μέγαρα
Ο 48χρονος, ο οποίος αρχικά είχε τις αισθήσεις του, κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται.
Τραγωδία στα Μέγαρα: Αυτός είναι ο δράστης του φονικού!

Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του.

undefined

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι την ώρα του φονικού, βρίσκονταν τα δύο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού καθώς και ο αδελφός της γυναίκας, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έτρεξε και κλείδωσε το ένα παιδί στο μπάνιο.

undefined

Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στο iefimerida.gr, το θύμα πίεζε το τραύμα, κοντά στη μηριαία αρτηρία, από τη σφαίρα. Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος ήταν γιατρός.

undefined

Ο 51χρονος κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Τρίτη, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πηγή: iefimerida.gr