Θρίλερ ο θάνατος εγγονής πασίγνωστου πολιτικού! Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου της!

Τι αποκαλύπτουν οι τοξικολογικές;

Θρίλερ ο θάνατος εγγονής πασίγνωστου πολιτικού! Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου της!

Θρίλερ αποτέλεσε η είδηση του θανάτου της εγγονής πασίγνωστου πολιτικού! Στην δημοσιότητα βγήκε το πιστοποιητικό θανάτου της!

Η κοπέλα ήταν μόλις 22 ετών και ήταν φοιτήτρια.

Ο λόγος για την εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι, την 22χρονη Σίρσε Κένεντι Χιλ, η οποία σύμφωνα με το αμερικανικό CNN, το πιστοποιητικό θανάτου που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή, αποκάλυψε ότι η 22χρονη βρέθηκε νεκρή λόγω ενός θανατηφόρου συνδυασμού συνταγογραφούμενων φαρμάκων.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν μεταξύ άλλων μεθαδόνη, διαζεπάμη, νορδιαζεπάμη και αλκοόλ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αποκαλύφθηκαν στο πιστοποιητικό θανάτου. Η 22χρονη εγγονή του Κένεντι βρέθηκε αναίσθητη την 1η Αυγούστου σε ένα κτίριο ιδιοκτησίας της οικογένειας στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης. Ένα ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στο σημείο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κέιπ Κοντ του Χαϊάνις, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν και ανακοίνωσαν λίγο αργότερα τον θάνατό της.
Από την πρώτη στιγμή είχε γραφτεί πως αιτία θανάτου ήταν ουσίες ή κάποιο κοκτέιλ φαρμάκων. Ο θάνατός της αποδίδεται πλέον επισήμως σε κατά λάθος υπερβολική δόση και καταγράφεται ως ατύχημα.
Η Σίρσε Χιλ, κόρη της , και του Πολ Χιλ, φοιτούσε στο Μπόστον Κόλετζ, όπου σπούδαζε επικοινωνία και ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είχε παραδεχθεί ότι δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης το 2016. Πέθανε λίγο πριν επιστρέψει στη σχολή της για να συνεχίσει τις σπουδές της.
Σε ένα άρθρο της για την εφημερίδα της σχολής της το 2016, η Σίρσε είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψή της.
«Η κατάθλιψή μου εισέβαλε στη ζωή μου στην αρχή της σχολικής ηλικίας μου και θα έμενε μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αν και ήμουν κυρίως ένα ευτυχισμένο παιδί, είχα περιόδους βαθιάς θλίψης που ήταν ένα βάρος στο στήθος μου. Αυτές οι περίοδοι θα έρχονταν και θα έφευγαν, αλλά δεν με επηρέαζαν εξωτερικά μέχρι που ξεκίνησα το δεύτερο έτος φοιτητής στο Deerfield», έγραφε ενώ ζητούσε από τους φοιτητές να μιλήσουν ανοιχτά για ψυχικές ασθένειες προκειμένου να απαλλαγούν από το στίγμα που σχετίζεται με την κατάθλιψη. «Οι άνθρωποι μιλάνε ελεύθερα για τον καρκίνο, γιατί είναι τόσο δύσκολο να συζητήσουμε για την κατάθλιψη ή τις ψυχικές διαταραχές;» αναρωτιόταν.
Θρίλερ ο θάνατος εγγονής πασίγνωστου πολιτικού! Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου της!
Πηγή: lifo.gr

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Πέθανε η μητέρα του!

Πολύ δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα πολιτικό, αφού πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι πέθανε η μητέρα του!

Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο, στις 13:30, στο νεκροταφείο Παπάγου και επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες του, καθώς η αγαπημένη του μητέρα έφυγε από την ζωή!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Πέθανε η μητέρα του!

Υπουργός παραιτήθηκε έπειτα από αποκάλυψη δωροδοκίας ψηφοφόρων με... πατάτες!

Μάλιστα ο ίδιος θέλησε να της πει το δικό του «αντίο» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όση δύναμη και αν είχες δεν άντεξε το κορμί σου.

Έφυγες όμως η αγάπη και η δύναμή σου έμεινε μέσα μου.

Έφυγες μα πρόλαβες να δεις το όνομά σου να μένει.

Έφυγες και μαζί σου έφυγαν τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Αυτά τα χρόνια που εγώ δεν τα θυμάμαι· μόνο εσύ μου τα εξιστορούσες.

Έφυγες και έφυγε ένα κομμάτι από εμένα.

Έφυγες και ένα κομμάτι σου έμεινε σ´ εμένα.

Σου είπα πως στα πήρα για να τα φυτέψεις όταν βγεις. Τώρα θα τα ποτίσω εγώ για σένα».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Πέθανε η μητέρα του!