Υπουργός παραιτήθηκε έπειτα από αποκάλυψη δωροδοκίας ψηφοφόρων με... πατάτες!

Τα δώρα που έδινε το πολιτικό γραφείο!

Υπουργός παραιτήθηκε έπειτα από αποκάλυψη δωροδοκίας ψηφοφόρων με... πατάτες!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Υπουργός παραιτήθηκε έπειτα από αποκάλυψη δωροδοκίας ψηφοφόρων με "δώρα" που δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Τι ήταν αυτό που υποσχέθηκε ο Υπουργός και το γραφείο του στο λαό με αντάλλαγμα την ψήφο τους;

Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ιαπωνίας Κατσουγιούκι Καουάι, μετά τα δημοσιεύματα πως το πολιτικό του γραφείο έδινε δώρα, όπως πατάτες και καλαμπόκι, σε ψηφοφόρους, ενώ η σύζυγός του, η γερουσιάστρια Άνρι Καουάι, πλήρωνε το προσωπικό της ποσά υψηλότερα από αυτά που επιτρέπει ο νόμος.

Νίκη Κεραμέως: Η υπουργός Παιδείας βάφτισε τον γιο της! "Έκλεψε" τα βλέμματα η Μαρέβα Μητσοτάκη!

Ο υπουργός που άνηκε στο επιτελείο του Σίνζο Αμπε, πρωθυπουργού της χώρας, είναι ο δεύτερος που παραιτείται από το υπουργικό συμβούλιο. Στην επιστολή της παραίτησής του ο Καουάι διαβεβαίωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτε για όσα καταμαρτυρεί στον ίδιο και στη σύζυγό του το εβδομαδιαίο περιοδικό Shukan Bunshun, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση για να μην τρωθεί το δικαστικό σύστημα όσο διενεργούνται έρευνες για την υπόθεση.

υπουργός

Η παραίτηση του Καουάι καταγράφηκε έξι ημέρες μετά από εκείνη του πρώην υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας Ίσου Σουγκαουάρα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας διότι μοίραζε δώρα σε ψηφοφόρους, όπως πεπόνια, καβούρια, αλλά και μετρητά.
Ο πρωθυπουργός Άμπε αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, λέγοντας ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τον διορισμό αυτών των δύο πρωτόπειρων υπουργών στον ανασχηματισμό του περασμένου μήνα.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους πολίτες», ανέφερε ο Άμπε, υποσχόμενος ότι «θα εκπληρώσω την ευθύνη μου να ανακτήσω την εμπιστοσύνη του λαού» στην κυβέρνηση. Πρόσθεσε ότι διόρισε την 55χρονη Μασάκο Μόρι, πρώην υπουργό αρμόδια για την ισότητα των φύλων και την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, διάδοχο του Καουάι.


Πηγή: iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα Υπουργός! Έπεσε πάνω στην σκηνή μετά από ομιλία!

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα Υπουργός Οικονομικών, μετά από τούμπα που είχε πάνω στην σκηνή μετά από ομιλία του.

Κατά την αποχώρηση του από την σκηνή που είχε στηθεί για τους ομιλητές συνεδρίου ψηφιακών μέσων, σκόνταψε και έπεσε πάνω στην σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Έκτακτο! Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Αμέσως προϊστάμενοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ σήκωσαν και πένα ύφασμα γύρω του για να τον καλύψουν.

Ο Γερμανός Πέτερ Αλτμάιερ διακομίστηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο ενώ είχε τις αισθήσεις του.

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα γνωστός πολιτικός! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα οδηγήθηκε γνωστό πολιτικός όπου νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε θεραπείες. Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ, ύστερα από πτώση στο σπίτι του στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Ο 95χρονος Κάρτερ νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο «Phoebe Sumter» και υποβάλλεται σε θεραπεία για μικρό κάταγμα πυελικού δακτυλίου (λεκάνης), όπως δήλωσε η Ντίνα Κοντζίλεο, διευθύντρια επικοινωνίας του Κέντρου Carter. Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

«Έχει πλήρη διαύγεια και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του», πρόσθεσε η Κοντζίλεο.

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα γνωστός πολιτικός

Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Τροχαίο σοκ μόλις έσκασε για γνωστό πολιτικό, και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Πρόκειται για καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το πρώτο από τα τρία οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο, σταμάτησε γιατί το προπορευόμενο από αυτό όχημα, ήθελε να παρκάρει.


Το ίδιο έκανε και το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς., όμως ο οδηγός του τρίτου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο του Δήμου, το οποίο τελικά κατέληξε να συγκρουστεί με τη σειρά του με το τζιπ που είχε σταματήσει μπροστά από αυτό.

Ευτυχώς, παρά την σφοδρή σύγκρουση, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Στο χειρουργείο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός! Τι έπαθε μετά από τροχαίο;

Στο χειρουργείο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι έπαθε μετά από τροχαίο!

Πιο συγκεκριμένα, χειρουργήθηκε τη Δευτέρα ο πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Αποστολάκης, μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο τραυματίζοντας τον έξω από το πάρκινγκ στην πλαζ της Ραφήνας.

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας βουλευτής στο Σύνταγμα!

Όπως ανέφερε στο irafina.gr, η κόρη του και δημοτική σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου κυρία Μαρία Αποστολάκη, το χειρουργείο που έκανε ο πατέρας της στο πόδι ήταν επιτυχημένο και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Στο χειρουργείο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός! Τι έπαθε μετά από τροχαίο;
Η κυρία Αποστολάκη ρώτησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας γιατί δεν υπήρχε κάποιο ασθενοφόρο στην πόλη την ημέρα των εορτασμών της Παντοβασίλισσας, ενώ υπήρχαν τρεις παράλληλες εκδηλώσεις.

Να σημειώσουμε πως την ημέρα του τροχαίου το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος μετά από περίπου μιάμιση ώρα.