Έκτακτο! Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Έκτακτο! Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών!

Μόλις έσκασε έκτακτο! Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών!

Λίγο μετά τις 8.45 άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και προειδοποίησε για την ύπαρξη βόμβας στο Εφετείο Αθηνών.

Ο άγνωστος ανέφερε στο τηλεφώνημα πως δεν πρόκειται για φάρσα και ότι η βόμβα θα εκραγεί σε σαράντα λεπτά.

Alphatv - Star: Εξελίξεις με το τηλεφώνημα για βόμβα! Τι συνέβη;

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! Βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο της Αστυνομίας!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι έγινε βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο της Αστυνομίας!

Βομβιστική επίθεση εξαπολύθηκε εναντίον λεωφορείου που μετέφερε αστυνομικούς στα Άδανα της νότιας Τουρκίας, με αποτέλεσμα να πέντε άνθρωποι - τέσσερις πολίτες και ένας αστυνομικός - να τραυματιστούν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk μετέδωσε εικόνες από το λεωφορείο το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την έκρηξη αλλά και από άλλα οχήματα γύρω από αυτό τα οποία βρίσκονταν κάτω από μία πεζογέφυρα στην περιοχή Γιουρεγκίρ στα Άδανα.

Οι πηγές επεσήμαναν ότι ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στα τοπικά νοσοκομεία. Ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και την ερευνούν.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιος εξαπέλυσε την επίθεση από την οποία έχουν σημειωθεί σοβαρές ζημιές σε αρκετά οχήματα και κτήρια.

Εντοπίστηκε χειροβομβίδα στα Εξάρχεια! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Ο κυβερνήτης των Αδάνων Μαχμούτ Ντεμιρτάς δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματίες δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιος εξαπέλυσε την επίθεση, ωστόσο στην περιοχή δρουν Κούρδοι και ισλαμιστές ακτιβιστές οι οποίοι έχουν εξαπολύσει στο παρελθόν άλλες επιθέσεις.

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός για βόμβα σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας!

Συναγερμός έχει σημάνει μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας!

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος στο τηλέφωνο ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Αγίου Μελετίου. Το τηλεφώνημα σύμφωνα με την Αστυνομία έγινε στις 10:25 το πρωί στο υποκατάστημα και άμεσα δόθηκε εντολή εκκένωσης από το προσωπικό.

Να σας θυμίσουμε και αυτό: Απειλή για βόμβα! Πανικός στο κέντρο της Αθήνας!

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίες εκκένωσαν το υποκατάστημα και απέκλεισαν το σημείο έως ότου μεταβούν και στελέχη των ΤΕΕΜ και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τυχόν ύποπτο αντικείμενο.