Κρήτη: Δύσκολες ώρες για 9χρονο! Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από χτύπημα στο κεφάλι!

Πως συνέβη το ατύχημα;

Κρήτη: Δύσκολες ώρες για 9χρονο! Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από χτύπημα στο κεφάλι!

Δύσκολες ώρες περνάει 9χρονο στην Κρήτη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πριν από δύο βδομάδες περίπου το 9χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση στα Χανιά.

Σοκ στην Καλλιθέα: Ανήλικος «χαράκωσε» με κλειδιά 14χρονο συμμαθητή του!

Αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε το άτυχο παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια έκριναν την άμεση επέμβασή του στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να νοσηλευτεί στην ΜΕΘ Παίδων.

«Εδώ και 10 μέρες περίπου το 9χρονο παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Όλο το νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

Θρήνος στην Χίο: Τραγικό θάνατο βρήκε 2χρονο προσφυγόπουλο!

Θρήνος για ακόμη μια φορά στην Χίο! Τραγικό θάνατο βρήκε 2χρονο προσφυγόπουλο σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι!

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα κορίτσι, μέλος οικογένειας Ιρακινών αιτούντων άσυλο, σημειώθηκε σήμερα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ!

Ασύλληπτη τραγωδία! Τουλάχιστον 37 νεκροί από κατολίσθηση!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το προσφυγόπουλο παρασύρθηκε από mini bus που ανήκε σε ΜΚΟ που επιχειρεί στο ΚΥΤ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, το μικρό παιδί με την οικογένειά του επέβαινε στο όχημα της ΜΚΟ. Μετά την αποβίβασή τους στην περιοχή, το παιδί έφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του.

Ο οδηγός του οχήματος ξεκίνησε χωρίς να δει το κοριτσάκι, με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος. Η μικρή τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Σκυλίτσειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Πηγή: astraparis.gr