Φρίκη! Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε!

Τραγικό συμβάν!

Φρίκη! Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε!

Σκέτη φρίκη προκαλεί η είδηση για τον άνδρα που αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε!

Τραγικό τέλος βρήκε μία οικογένεια αφού, ο 46χρονος πατέρας βγήκε εκτός εαυτού και έδωσε τέλος στη ζωή όλων.

«Θεέ μου τι έκανα;»! Σε σοκ η 14χρονη μετά την επίθεση στη μητέρα της!

Μπροστά σε ένα άγριο έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης που κλήθηκαν να ελέγξουν ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, την Τετάρτη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μια γυναίκα αποκεφαλισμένη, ένα 5χρονο κορίτσι δολοφονημένο και έναν άντρα κρεμασμένο - τον σύζυγο της νεκρής γυναίκας και πατέρα του δολοφονημένου κοριτσιού.Σύμφωνα με την αστυνομία η νεκρή ήταν η 46χρονη Τζένιφερ Σλέχτ, το κορίτσι ονομαζόταν Αμπαϊνές Σλεχτ Τέντλα και ο δράστης και αυτόχειρας ήταν ο 46χρονος Γιόναθαν Τέντλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δολοφονία έγινε λίγες ώρες πριν η γυναίκα να προσφύγει στο δικαστήριο ζητώντας προστασία από τον σύζυγό της. Ο πατέρας της 46χρονης δήλωσε στην New York Daily News ότι ο γάμος της κόρης του ήταν προβληματικός και ότι ο γαμπρός του είχε απειλήσει να τους σκοτώσει όλους αν η Τζένιφερ προσπαθούσε να προχωρήσει σε διαζύγιο.

Κατά την ίδια πηγή η 46χρονη βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος με το κεφάλι της ακουμπισμένο στην αγκαλιά της ενώ το 5χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Τι αποκάλυψε η αστυνομία;

Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης κατάσχεσαν και ένα μαχαίρι που θεωρείται το όπλο του φρικτού διπλού εγκλήματος.Πρώτος επικοινώνησε με την αστυνομία ο αδερφός της 46χρονης ανήσυχος γιατί αυτή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Η Τζένιφερ είχε συναντήσει τον σύζυγό της, ο οποίος είχε καταγωγή από την Αιθιοπία, στο πανεπιστήμιο Columbia όταν εκείνη ήταν υπότροφος και εκείνος εργαζόταν ως τεχνικός στο τμήμα IT.

Κατά πληροφορίες τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού εμφανίστηκαν μετά τη γέννηση του παιδιού της με την Τζένιφερ να ζητά προστασία από τον σύζυγό της όταν η κόρη τους έκλεισε τα δύο της χρόνια. Τότε, όμως, η 46χρονη αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι με τον σύζυγό της γιατί δεν ήθελε το παιδί τους να μεγαλώσει χωρίς πατέρα.

Ο πατέρας της 46χρονης δήλωσε, επίσης, ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η κόρη του είχε τηλεφωνήσει για να του ανακοινώσει ότι την Τρίτη θα πήγαινε ξανά στο δικαστήριο αλλά τελικά τα δικαστήρια ήταν κλειστά εκείνη την ημέρα.

Σοκ! Δολοφόνησαν τρανς ακτιβίστρια!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι σκότωσαν μία τρανς ακτιβίστρια.

Το πτώμα της εντοπίστηκε εχθές σε ένα ποτάμι.

Σοκ στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον σκότωσε!

Ελ Σαλβαδόρ: Οι αρχές εντόπισαν το πτώμα διαφυλικής ακτιβίστριας που είχε εξαφανιστεί

Οι αρχές του Ελ Σαλβαδόρ εντόπισαν το Σάββατο σε ποτάμι το πτώμα της Χάντε Καμίλα Ντίας, 27χρονης διαφυλικής που είχε εξαφανιστεί την Τρίτη στην επαρχία Μορασάν, στο βορειοανατολικό τμήμα της κεντροαμερικανικής χώρας, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές.

«Μετά λύπης μας πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το πτώμα της Χάντε Ντίας βρέθηκε στα νερά του ποταμού Τορόλα», ανέφερε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα μέσω Twitter.

Η Χάντε Ντίας, που επρόκειτο να ιδρύσει μια οργάνωση που θα εκπροσωπούσε τις διαφυλικές στο Σαν Φρανσίσκο Χοτέρα, την πρωτεύουσα της επαρχίας Μορασάν, είχε βοηθήσει την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και την κυβέρνηση του Σαλβαδόρ να δημιουργήσουν «μηχανισμό αντίδρασης» στην ανθρωπιστική κρίση των εξαναγκαστικών εκτοπισμών και της μετανάστευσης.

Η Χάντε Ντίας ήταν η δεύτερη διαφυλική γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Σαλβαδόρ μέσα σε λιγότερες από δεκαπέντε ημέρες, μετά την Ανάχι Μιράντα Ρίβας, που δέχθηκε επίθεση από άγνωστους στα τέλη Οκτωβρίου. Από την αρχή της χρονιάς, έχουν δολοφονηθεί έξι διαφυλικές.

Το πτώμα της Χάντε Ντίας, που προηγουμένως ονομαζόταν Ρικάρντο Μανρίκε Ντίας, βρέθηκε με «δεμένα τα χέρια» και μέσα σε έναν «σάκο με πέτρες», δήλωσε η Μπιάνκα Ροδρίγκες, η πρόεδρος της οργάνωσης Comcavis Trans, στην οποία ανήκε η δολοφονημένη.