Έκτακτο: Σεισμός 4,9 Ρίχτερ! Πού χτύπησε ο Εγκέλαδος;

Κουνήθηκαν για τα καλά!

Έκτακτο: Σεισμός 4,9 Ρίχτερ! Πού χτύπησε ο Εγκέλαδος;

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ! Μάθετε εδώ πού χτύπησε ο Εγκέλαδος!

Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο του σεισμού!

Έκτακτο: Σεισμός 5,1 ρίχτερ! Πού χτύπησε ο Εγκέλαδος;

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε ως επίκεντρο την επαρχία Αλμπά-λα-Ρομαίν στη νότια Γαλλία.

σεισμός Γαλλία

Έκτακτο: Φονικός σεισμός 5,7 ρίχτερ με 3 νεκρούς! Πού χτύπησε ο Εγκέλαδος;

Έκτακτο! Πού χτύπησε ο Εγκέλαδος; Φονικός σεισμός 5,7 ρίχτερ που άφησε πίσω τους 3 νεκρούς!

Μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Διπλός σεισμός 5,9 και 5,8 Ρίχτερ! Που «χτύπησε» ο Εγκέλαδος;

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 83 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρνταμπίλ.

Ισχυρή σεισμική δόνηση έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το βορειοδυτικό Ιράν, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωφυσικό ινστιτούτο (USGS) και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (ESMC), που εκτίμησαν ότι ήταν ισχύος 5,8 και 5,7 βαθμών αντίστοιχα.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 83 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αρνταμπίλ, ή 65 χιλιόμετρα από την Χεροουαμπάντ, ανέφεραν αντίστοιχα οι δύο οργανισμοί. Σύμφωνα με το USGS, το εστιακό βάθος ήταν μικρό, μόλις 10 χιλιόμετρα.


Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα ΜΜΕ της περιοχής, ο αρχικός απολογισμός ήταν τουλάχιστον τρεις νεκροί και 20 τραυματίες στην περιοχή του βορειοδυτικού Ιράν. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, πηγή του ιρανικού στρατού ανέβαζε τον αριθμό των νεκρών στους τέσσερις και τους τραυματίες στους 90. Στον επόμενο απολογισμό, οι ιρανικές αρχές επιβεβαίωσαν πέντε νεκρούς και άλλους 120 τραυματίες, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί, καθώς με το ξημέρωμα θα γίνουν πιο εντατικοί έλεγχοι στα γκρεμισμένα κτίσματα.

Ο σεισμός εκδηλώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα τοπική ώρα, βρίσκοντας τους περισσότερους κατοίκους στα κρεβάτια τους.

Σεισμός πριν από λίγο και στο Καρπενήσι! Σείεται η γη!

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο και στο Καρπενήσι. Σείεται η γη στην Αλβανία και έχουν ταρακουνηθεί πολλές περιοχές της Ηπείρου.

Ο σεισμός ταρακούνησε το Καρπενησί μετά την Καστοριά και έγινε αισθητός στις κοντινές περιοχές. Στα 3,6 Ρίχτερ το μέγεθός του...

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09.53, με επίκεντρο 24 χιλιόμετρα, βορειοανατολικά του Καρπενησίου. Ο εγκέλαδος έγινε αισθητός σε ολόκληρη την πόλη και προκάλεσε ανησυχία.

 Σεισμός πριν από λίγο και στο Καρπενήσι