Ένας νεκρός από την κακοκαιρία! Έπαθε ηλεκτροπληκία μέσα στο σπίτι του!

Πως συνέβη το μοιραίο;

Ένας νεκρός από την κακοκαιρία! Έπαθε ηλεκτροπληκία μέσα στο σπίτι του!

Ένας νεκρός έχει σημειωθεί στην Βενετία από την κακοκαιρία, η οποία είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών. Έπαθε ηλεκτροπληξία μέσα στο σπίτι του.

Από το μεγαλύτερο ύψος πλημμυρίδας των τελευταίων 50 ετών απειλήθηκε τις προηγούμενες ώρες η Βενετία με τις αρχές να καταγράφουν ύψη νερού της τάξης του 1,87 μέτρων.

Στην πόλη σήμανε συναγερμός καθώς κύματα χτυπούσαν την πλατεία του Αγίου Μάρκου. «Όλοι έχουν κινητοποιηθεί για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης» δήλωσε ο δήμαρχος της Βενετίας, Λουίτζι Μπρουνάρο.

Θρήνος! Νεκρός στα 49 του ο Σπύρος Σταθόπουλος!

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νεκρό, έναν 78χρονο ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία όταν τα νερά μπήκαν στο σπίτι του.

Από την πλευρά της η ακτοφυλακή επιστράτευσε επιπλέον σκάφη προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως θαλάσσια ασθενοφόρα.

Ήταν τόσο το νερό ώστε σε πολλές περιπτώσεις οι θαλάσσιοι ταξιτζήδες επέστρεψαν τους τουρίστες στα ξενοδοχεία μέσα από τα παράθυρα καθώς οι δρόμοι είχαν «εξαφανιστεί».

Μεγάλες ήταν οι καταστροφές στο ξενοδοχείο Gritti Palace το οποίο στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει μέλη βασιλικών οικογενειών αλλά και προσωπικότητες όπως ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και ηηθοποιούς όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στην Καστοριά! Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στη λίμνη!

Σαν ταινία θρίλερ η είδηση που μαθεύτηκε στην Καστοριά! Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στη λίμνη!

Το πτώμα ηλικιωμένου άνδρα, 74 ετών, εντοπίστηκε στη λίμνη της Καστοριάς.

Η σορός του βρέθηκε να επιπλέει στην τοποθεσία «Βόρεια παραλία», κοντά στην προβλήτα της λίμνης Καστοριάς.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυρε το άψυχο σώμα που βρισκόταν τρία μέτρα από την όχθη της λίμνης.

Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου διεξάγει η Αστυνομία Καστοριάς.

Φρίκη στην Κέρκυρα! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι!

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ημεδαπός από τη λίμνη της Καστοριάς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Στο συμβάν επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα», αναφέρει σε tweet της η Πυροσβεστική.

Καστοριά άνδρας νεκρός

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για ατμοσφαιρικό "μποτιλιάρισμα"! Εμμονικά τα βαρομετρικά τον Νοέμβρη!

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχεται χαλάζι και βροχοπτώσεις! Ποιες περιοχές την «έβαψαν»;

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Στο "μάτι" της κακοκαιρίας "Βικτώρια" βρίσκεται όλη η χώρα με αρκετές περιοχές να κινδυνεύουν! Καμπανάκι χτυπάνε οι ειδικοί για χαλάζι και καταιγίδες!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του meteo.gr για την πορεία της κακοκαιρίας «Βικτώρια», το βαρομετρικό χαμηλό «μας πλησιάζει από τα δυτικά, προκαλώντας στο Ιόνιο θυελλώδεις νοτιάδες, με την έντασή τους κατά τη διάρκεια της Τρίτης να φτάνει τοπικά και τα 9 μποφόρ!

Ο καιρός μας δείχνει το άσχημο πρόσωπο του! Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και πολλά μποφόρ!

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα την Τετάρτη

Για την κακοκαιρία «Βικτώρια» βρίσκεται σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ. Οπως αναφέρει, αναλυτικά, το meteo.gr, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, aπό τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 12/11, αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των βραδινών και νυκτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα και τη Δυτική Κρήτη.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νότια τμήματα. Την Τετάρτη 13/11 αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, από τις πρωινές ώρες, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Κρήτη).

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Τετάρτη η κακοκαιρία θα πλήξει και την ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.

Ο χάρτης πρόβλεψης βροχοπτώσεων

Το meteo.gr δημοσίευσε έναν χάρτη στον οποίο παρουσιάζονται το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος βροχής έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 13/11, καθώς επίσης και οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα κατά τη διάρκεια του διημέρου Τρίτης και Τετάρτης.

Η ομάδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τονίζει ότι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του φαινομένου της λασποβροχής.


Η προειδοποίηση του Meteo Alarm
Σε ό,τι αφορά την Αττική το meteo.gr σημειώνει ότι προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, όπου τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης θα είναι τοπικά ισχυρές.

Προειδοποίηση για «τοπικά ισχυρές καταιγίδες» εξέδωσε και η ευρωπαϊκή υπηρεσία Meteo Alarm. Στον χάρτη για την κακοκαιρία της Τετάρτης εμφανίζεται σε πορτοκαλί… «συναγερμό» το σύνολο της χώρας.