Instagram: Το νέο του update... θα κλείσει σπίτια!

Πότε φτάνει στην Ελλάδα;

Instagram: Το νέο του update... θα κλείσει σπίτια!

Είναι αλήθεια! Το νέο update του Instagram που έρχεται... θα κλείσει πολλά σπίτια!

Θα προκαλέσει κακό χαμό η αναβάθμιση που αναμένεται να κάνει το Instagram. Αν και ακόμα βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο, αναμένεται να εφαρμοστεί λίαν συντόμως.

Instagram: Αυτή είναι η νέα αλλαγή που θα σου λύσει τα χέρια!

Συγκεκριμένα, αυτό που ετοιμάζει το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης όλων είναι να μετατρέψει τα likes κάθε δημοσίευσης σε ιδιωτικά. Δηλαδή, τα likes θα μπορεί να τα δει μόνο αυτός που ανέβασε τη φωτογραφία με σκοπό να «επικεντρωθούν οι followers στο υλικό που ανεβάζεις».

Σίγουρα αυτό θα στοιχίσει σε πολλές influencers ενώ είναι ικανό να κλείσει σπίτια, για όλες τις ζηλιαρόγατες που παρακολουθούν τα likes!

Η ενημέρωση βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο ακόμα στο εξωτερικό ενώ αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα στους επόμενους μήνες.

Προσοχή: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Instagram! Πώς θα γίνονται τα likes;

Το Instagram κατά χρονικές περιόδους προχωρά σε αλλαγές και τώρα αλλάζει τα likes!

Αυτή τη φορά, όμως, η αλλαγή ίσως είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

Η γνωστή ερευνήτρια Jane Manchun Wong εντόπισε αλλαγή στον κώδικα της εφαρμογής για τις Android συσκευές, μιλώντας για δοκιμές των προγραμματιστών του Instagram, πριν την οριστική υλοποίηση.

Σύμφωνα με τη Wong, με τη νέα αλλαγή τα Likes θα είναι ορατά μόνο στον χρήστη του κάθε λογαριασμού αλλά όχι σε όσους επισκέπτονται την κάθε ανάρτηση.

Προσοχή: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Instagram! Πώς θα γίνονται τα likes;

Όπως ανακοίνωσε το Instagram, το σκεπτικό πίσω από αυτήν την απόφαση είναι, «οι followers να επικεντρώνονται περισσότερο σε αυτό που μοιράζεσαι παρά στα likes που έχεις λάβει. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μόνο εκείνος που ποστάρει θα γνωρίζει τον αριθμό των like της ανάρτησή του».

«Θέλουμε οι followers να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις αναρτήσεις, όχι στο πόσα likes παίρνουν. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μόνο το πρόσωπο που κάνει την ανάρτηση βλέπει τον συνολικό αριθμό των likes» έγραψε σε μήνυμα.

TAGS