Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Instagram: Αυτή είναι η νέα αλλαγή που θα σου λύσει τα χέρια!

Η μικρή αλλαγή που θα σε διευκολύνει!

Instagram: Αυτή είναι η νέα αλλαγή που θα σου λύσει τα χέρια!
News 16.11.2018 16:50

Το Instagram κάνει μικρές αλλαγές, προσθήκες προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες. Μια αλλαγή στα videos στο Instagram κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τα videos στο Instagram είναι τα αγαπημένα μας και προσελκύουν πολύ κόσμο. Γιατί είναι διαφορετικό να βλέπεις ένα video και διαφορετικό να διαβάζεις ένα κείμενο! Η αλλαγή στα videos στο Instagram θα διευκολύνει όχι μόνο τους χρήστες, τους απλούς, κοινούς όπως εγώ κι εσύ, αλλά κι εκείνους που έχουν μια επιχείρηση ή ακόμη και τους influencers. Διαβάστε παρακάτω...


Δείτε ακόμη: Zara: Τρέξτε να προλάβετε! Τα 5 πιο στιλάτα φούτερ με λιγότερα από 15 ευρώ!

Ποια είναι, όμως η αλλαγή στα videos στο Instagram; Θα μπορείς πλέον να αγοράζεις ένα προϊόν απευθείας από το video post. Ναι, η αγαπημένη εφαρμογή με φωτογραφίες, διαρκώς επεκτείνει και χτίζει τα χαρακτηριστικά για αγορές απευθείας από το app. Σε βγάζει από κόπο και χρόνο για να ψάξεις, να βρεις τιμές, να ανοίξεις δέκα καρτέλες για να κάνεις μια αγορά για κάτι που σου άρεσε στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Ανακάλυψα το πιο trendy e-shop και ξέρετε κάτι; Είναι ελληνικό!

Πολύ περισσότερο, οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν τα προϊόντα που τους αρέσουν σε ένα συγκεκριμένο «shopping collection» στα αποθηκευμένα post. Έτσι, θα μπορούν να τα βρίσκουν πιο γρήγορα και να κάνουν τις αγορές όποτε το επιθυμούν. Ή αν αλλάξουν γνώμη να μην τις κάνουν.

Δείτε ακόμη: Βρήκαμε τα πιο minimal chic ρολόγια της σεζόν!

Το νέο «shopping collection» στις αποθηκευμένες αναρτήσεις, μοιάζει περισσότερο με ένα online κατάστημα, με προϊόντα που σου αρέσουν. Θα μπορείς να κάνεις scroll σε αυτά που έχεις αποθηκεύσει ότι σου αρέσουν, να το σκεφτείς ξανά και ξανά και να κάνεις την αγορά απευθείας από το Instagram.Να σημειώσουμε ότι το Instagram μόλις πρόσφατα επέτρεψε στα business profiles να μπορούν να κάνουν tag τα προϊόντα τους στα Insta Srories και τώρα μπορούν να το κάνουν και στα videos που ποστάρουν.

Μην το απορρίψεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις… μπορεί να βρεθείς στην ανάγκη του! Άλλωστε πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί πόσο να κοστίζει ένα φόρεμα ή ένα κινητό; Τώρα θα τα έχεις όλα μπροστά σου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Share