Θρήνος! Αυτοκτόνησε κορυφαίος σχεδιαστής μόδας!

Τα σχέδια του τα φοράμε όλοι!

Θρήνος! Αυτοκτόνησε κορυφαίος σχεδιαστής μόδας!

Θρήνος επικρατεί παγκοσμίως με την είδηση πως κορυφαίος σχεδιαστής μόδας αυτοκτόνησε μετά από αγώνα που έδωσε με την κατάθλιψη.

Χρησιμοποίησε το ταλέντο για να καθορίσει τον μινιμαλισμό της μόδας της δεκαετίας του ’90, αλλά αγωνίστηκε να βρει μια θέση στα χρόνια που ακολούθησαν.

Θρήνος στον κόσμο της μόδας: Πέθανε ο Πατρίκ Λουί Βιτόν!

Ο λόγος για τον Josephus Melchior Thimister, ο ο ποίος γεννήθηκε στην Ολλανδία και σπούδασε στην Αγγλία και το Βέλγιο, όπου αποφοίτησε ως αστέρι της αριστοκρατικής Βασιλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Αμβέρσας.

Σύμφωνα με το France’s Fashion Dictionary, ο Thimister άφησε το στίγμα του στον Balenciaga “μέσα από το μινιμαλιστικό στυλ και τις μεγάλες δεξιότητες οι οποίες εκσυγχρόνισαν την εικόνα του οίκου”.

Αυτοκτόνησε σχεδιαστής

Θρήνος: Πέθανε γνωστός σχεδιαστής μόδας στα 56 του!

Θρήνος στον χώρο της μόδας, καθώς πέθανε γνωστός σχεδιαστής σε ηλικία μόλις 56 ετών!

Μοντέλα και συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την απώλεια!

Ο λόγος για τον Chris March, ο οποίος πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης στις 1:45 μ.μ. από καρδιακή προσβολή.

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή γνωστός σκηνοθέτης!

Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως η Μπιγιόνσε, η Μαντόνα, η Λέιντι Γκάγκα και άλλες κυρίες της σόουμπιζ!

undefined

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρύσανθος Χρυσάνθου!

Έφυγε από την ζωή την Τρίτη σε ηλικία 68 ετών ο Χρύσανθος Χρυσάνθου γνωστός δημοσιογράφος, φωτογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Αφήνει πίσω τους τους δύο γιους του Αλεξ και Φίλιπ.

Ο Χρύσανθος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο στη συνέχεια βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε στη Σχολή Δημοσιογραφίας και Γραφιστικής του Λονδίνου στο Barnet και στο Southgate College.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και φωτογράφος για τις εφημερίδες Parikiaki και Nea και ραδιοφωνικός παρουσιαστής και παραγωγός για το Ελληνικό Ραδιόφωνο του Λονδίνου.

Είχε το προνόμιο να πάρει συνέντευξη και να τραβήξει φωτογραφίες του μπόξερ Muhammad Ali, των ηθοποιών Roger Moore, Omar Sharif, Vincent Price, Oliver Reed και Lee Marvin, των ηθοποιών Julie Andrews και Julie Christie.

Σοκ! Δολοφόνησαν με πολλαπλές μαχαιριές δημοσιογράφο!

Tων μουσικών Bee Gees, Elton John, Rolling Stones, Cliff Richard, Ο Μάικ Μπόλαν, ο Γιώργος Μιχάλης, ο Ντέιλ Έσση, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γουίλ Στέβενς, ο Μάικλ Τζάκσον, ο Τόμ Τζόουνς, ο Ντέμης Μούσκι, ο Ντιλ Ρόσσος, οικογένεια όπως ο δούκας του Εδιμβούργου και η πριγκίπισσα Anne.

Πηγή: 24sports.com