Συγκίνηση για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ! Το μήνυμα των γονιών του από την Βοστώνη!

Η είδηση φέρνει δάκρυα χαράς!

Συγκίνηση για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ! Το μήνυμα των γονιών του από την Βοστώνη!

Συγκίνηση προκαλεί η είδηση για τις εξελίξεις στην υγεία του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ. Το μήνυμα των γονιών του από την Βοστώνη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στη σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.

Σοκ! Άνδρας επιτέθηκε σε παιδιά νηπιαγωγείου με διαβρωτικό υγρό!

Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε προσπαθεί καθημερινά να την πολεμήσει.

Μετά την τεράστια κινητοποίηση του απλού κόσμου και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ. Έτσι, το παιδί κατάφερε να μεταβεί στο ειδικό θεραπευτικό κέντρο στη Βοστόνη.

Οι γονείς του, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ευχαρίστησαν τον κόσμο που βοήθησε ώστε να έρθει η ελπίδα για σωτηρία του Παναγιώτη-Ραφαήλ ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Παναγιώτης Ραφαήλ υγεία

Νέες εξελίξεις με τον μικρό Παναγιώτη- Ραφαήλ! Αυτό είναι το επόμενο στάδιο της θεραπείας του!

Αυτό είναι το επόμενο στάδιο της θεραπείας του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ! Νέες εξελίξεις για την υγεία του ήρθαν στο φως!

«Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», δηλώνουν οι γονείς του παιδιού.

Ρίγη συγκίνησης για το παιδί γνωστού Έλληνα παρουσιαστή! Ο μικρός Βαγγέλης νίκησε τον καρκίνο!

Μετά την τεράστια κινητοποίηση του απλού κόσμου και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα στον μικρό Παναγιώτη - Ραφάηλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ, με αποτέλεσμα το παιδί να ταξιδέψει τελικά για το ειδικό θεραπευτικό κέντρο στη Βοστόνη.

Οι γονείς του, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ευχαρίστησαν τον κόσμο που βοήθησε ώστε να έρθει η ελπίδα για σωτηρία του Παναγιώτη - Ραφάηλ ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

«Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», αναφέρει το μήνυμα.