Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί και εφιστά την προσοχή μας! «Θα υπάρξει ένα πέρασμα από...»!

Σας αφορά όλους!

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί και εφιστά την προσοχή μας! «Θα υπάρξει ένα πέρασμα από...»!
Ενημέρωση 16.11.2019 19:31
Follow us on Google News

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και εφιστά την προσοχή μας ενώ μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά: «Θα υπάρξει ένα πέρασμα από...»!

Ο γνωστός μετεωρολόγος με μια δημοσίευση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook προειδοποιεί για την κακοκαιρία που θα υπάρξει στη χώρα μας.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Προσοχή στα πρόσκαιρα μεν αλλά κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών της Κυριακής 17/11 προς τη Δευτέρα 18/11 στη δυτική Ελλάδα και κυρίως στα Επτάνησα και στις παράκτιες περιοχές της υπόλοιπης δυτικής ηπειρωτικής χώρας!

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί όλους: Τα καιρικά φαινόμενα θα μας «χτυπήσουν» ξανά!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, χοντρικά γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής προς το ξημέρωμα της Δευτέρας και για περίπου ένα τρίωρο – τετράωρο θα πρέπει υπάρξει ένα πέρασμα από μπόρες και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές συνοδευόμενες και από ισχυρές ριπές νοτιοδυτικών ανέμων που πρόσκαιρα δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα 8-9 μποφόρ.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι με το έδαφος κορεσμένο πλέον ειδικά στη δυτική Ελλάδα από τις πολλές και έντονες βροχές των τελευταίων ημερών, η συνοχή του εδάφους έχει μειωθεί σημαντικά κι έτσι ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας σχετικά μικρής διάρκειας καταιγίδας με ισχυρές ριπές ανέμων, δέντρα με πολύ ρηχό και μαλακό ριζικό σύστημα (πχ η λεύκα) και με τις φυλλωσιές να μην έχουν πέσει ακόμα εντελώς, καθίστανται πολύ ασταθή και μη ανθεκτικά σε ανέμους. Καλό λοιπόν θα είναι να αποφεύγεται η διέλευση και το παρκάρισμα αυτοκινήτων κάτω από μεγάλα δέντρα κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων (δείτε την εκτιμώμενη ώρα εκδήλωσης τους και διαβάστε προσεκτικά για τις εντάσεις των ανέμων στον τίτλο του προγνωστικού χάρτη!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Προσοχή στα πρόσκαιρα μεν αλλά κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών της Κυριακής...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, 16 November 2019

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για την κακοκαιρία! Έρχεται επιδείνωση από την...

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες ώρες την Ελλάδα. Έρχεται επιδείνωση από την Δευτέρα.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναλύει όλα τα τελευταία στοιχεία των προγνωστικών μοντέλων και καταγράφει ήδη την τάση για νέο κύμα κακοκαιρίας, όχι όμως της έντασης αυτού που βρίσκεται πλέον στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Σάκης Αρναούτογλου: Μετεωρολογική «βόμβα» για την κακοκαιρία Βικτώρια! Προειδοποιεί όλη την χώρα!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα λέει:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Αρναούτογλου: Μετεωρολογική «βόμβα» για την κακοκαιρία Βικτώρια! Προειδοποιεί όλη την χώρα!

Σάκης Αρναούτογλου - έκτακτη προειδοποίηση: "Η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών..." - Εφιστά την προσοχή μας!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr 

Share