Σκηνές «πολέμου» στην Αθήνα! Επίθεση με πέτρες κατά των ΜΑΤ! (Βίντεο)

Πεδίο μάχης!

Σκηνές «πολέμου» στην Αθήνα! Επίθεση με πέτρες κατά των ΜΑΤ! (Βίντεο)

Σκηνές «πολέμου» βλέπουμε στην Αθήνα και άγρια επίθεση με πέτρες κατά των ΜΑΤ!

Αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και η ένταση εντοπίζεται κυρίως στην οδό Μπουμπουλίνας, ενώ κουκουλοφόροι επιδίδονται σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη, ενώ έχουν ανάψει και φωτιές.

Ομάδες κουκουλοφόρων επιχειρούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στα Εξάρχεια.

Δείτε το βίντεο:

Posted by protothema.gr on Sunday, November 17, 2019

Όμως, στη Θεσσαλονίκη, κουκουλοφόροι έριξαν τουλάχιστον δέκα μολότοφ στην περιοχή της Ροτόντας, ενώ στις φλόιγες έχει τυλιχθεί τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο.

Πολυτεχνείο: Οι δρόμοι που θα παραμείνουν κλειστοί! Τι θα πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί!

Εξάρχεια: «Βροχή» μολότοφ κατά των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο

Βροχή έπεφταν οι μολότοφ το βράδυ της Πέμπτης (20/6) στα Εξάρχεια από αντιεξουσιαστές προς άνδρες των ΜΑΤ!

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκαν άντρες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, έξω από το Πολυτεχνείο, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εκτόξευσαν, λίγα λεπτά μετά τις 20.00, περίπου 20 βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ, που βρίσκεται στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτού του είδους οι επιθέσεις λαμβάνουν συνήθως χώρα τις νύχτες της Παρασκευής...

Επίθεση με πέτρες σε συμβατικό όχημα της ασφάλειας στο Πολυτεχνείο!

Η 43η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου θα γιορταστεί και φέτος με τον καθιερωμένο τρόπο. Το Πολυτεχνείο άνοιξε το πρωί και θα κλείσει το μεσημέρι προκειμένου να γίνει η καθιερωμένη πορεία στην αμερικανική πρεσβεία. Όλο το κέντρο σήμερα θα είναι και πάλι απαγορευτικό, ενώ πολλοί σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί.

Εκτιμάται ότι θα βρίσκονται στους δρόμους περίπου 7.000 αστυνομικοί. Σε κλοιό ασφαλείας θα μπουν υπουργεία, η Βουλή και πρεσβείες, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η πορεία από το Πολυτεχνείο θα βρίσκονται παρατεταγμένες μπροστά από το κτίριο της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Συμβαίνει τώρα:

Επίθεση πριν από λίγο με πέτρες και άλλα αντικείμενα στην οδό Μπουμπουλίνας σε συμβατικό όχημα της ασφάλειας. Οι επιβάτες - αστυνομικοί διέφυγαν.

Πηγή: Athensmagazine.gr