Τρόμος: Άντρας με μαχαίρι απείλησε ανήλικες μαθήτριες Δάφνη!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Τρόμος: Άντρας με μαχαίρι απείλησε ανήλικες μαθήτριες Δάφνη!

Τρόμο επικράτησε στην Δάφνη όταν άνδρας απείλησε με μαχαίρι ανήλικες μαθήτριες, ενώ είχαν σχολάσει κι επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές μετά από καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ένας άνδρας με μαχαίρι ακολουθεί ανήλικες μαθήτριες, την ώρα που σχολάνε.

Γονείς και μαθητές σε Γυμνάσιο της περιοχής έχουν αναστατωθεί από χθες, Τετάρτη, σύμφωνα με το θέμα που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star.

Σοκ! 15χρονος μαχαίρωσε τους γονείς του και μετά ήθελε να....

Όπως κατήγγειλε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, τρία κορίτσια της Α' τάξης είχαν σχολάσει κι επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν δέχτηκαν επίθεση από τον μυστηριώδη άνδρα.

Η ενέδρα στήθηκε στην οδό Δαρδανελλίων. Ο δράστης φέρεται να περίμενε μέχρι να σχολάσουν τα τρία κορίτσια. Όταν η μία μαθήτρια έμεινε λίγο πίσω για να δέσει τα κορδόνια της, εκείνος πετάχτηκε ξαφνικά μέσα από τις φυλλωσιές του πάρκου, έβγαλε από το μανίκι του ένα μαχαίρι και πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τις δύο φίλες της. Οι μαθήτριες, τρομοκρατημένες άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης φέρεται να είναι 35-40 ετών, έχει γένια και είναι εύσωμος, ενώ είναι άγνωστα τα κίνητρά του.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ: 16χρονη μαθήτρια σχεδίασε ένοπλη επίθεση σε εκκλησία! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως 16χρονη μαθήτρια σχεδίασε ένοπλη επίθεση σε εκκλησία! Τι συνέβη;

Η εκκλησία αυτή συγκεντρώνει κυρίως μαύρους πιστούς και η κοπέλα φαίνεται πως σχεδίαζε να επαναλάβει την επίθεση του μακελάρη του Κολοράντο πριν από δύο χρόνια!

Ένοπλος άνοιξε πυρ! Τέσσερις οι νεκροί μετά την αιματηρή επίθεση!

Η μαθήτρια, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, είχε σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, καταγράψει το σχέδιό της σε τετράδιο, στο οποίο και έγραφε πως σκόπευε να δολοφονήσει πιστούς της Αφρικανικής Επισκοπικής Εκκλησίας.

Η αστυνομία ενημερώθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν οι συμμαθητές της ειδοποίησαν τους σχολικούς συμβούλους για το επίδοξο σχέδιό της. Σε βάρος της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα δολοφονία και κρατείται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. «Τον εξιδανίκευσε και μοιραζόταν την ίδια ιδεολογία μαζί του, σχεδίαζε να πετύχει το ίδιο στην εκκλησία του Γκένσβιλ» λέει ο ιερέας της εκκλησίας. Ρέτζιναλ Τζάκσον, που είχε βάλει στόχο η 16χρονη.

Η 16χρονη είχε συλλογή από χασαπομάχαιρα και άλλα αιχμηρά όπλα και είχε επισκεφθεί μια φορά την εκκλησία όταν ήταν άδεια, έγραψε η ίδια εφημερίδα. «Πρόκειται για μια ενεργή έρευνα και για ένα τρανό παράδειγμα του ότι οι ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στο μαθητικό σώμα, την διοίκηση του σχολείου και τις αρχές επιβολής του νόμου μπορούν να αποτρέψουν ένα πιθανόν φρικτό περιστατικό», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αστυνομίας Τζέι Πάρις.

Ο μακελάρης του Τσάρλεστον, νοσταλγός του απαρτχάιντ
Ένας οπαδός της λευκής κυριαρχίας, ο Ντίλαν Ρουφ, εισέβαλε στις 17 Ιουνίου του 2015 στην Εκκλησία Αφροαμερικανών Μεθοδιστών στο Τσάρλεστον της Βόρειας Καρολίνας και εκτέλεσε εν ψυχρώ εννέα Αφροαμερικανούς με ένα 45άρι ημιαυτόματο όπλο.

Ο Ντίλαν Ρουφ, ο 21χρονος που προκάλεσε παγκόσμιο σάλο με την επίθεση του σε εκκλησία αφροαμερικανών δήλωνε, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, νοσταλγός του απαρτχάιντ και είχε πρόθεση, να πυροδοτήσει έναν «φυλετικό πόλεμο».

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, αρχικά σχεδίαζε να επιτεθεί σε ένα κολέγιο, σύμφωνα με έναν φίλο του, τον οποίο επικαλούνται η εφημερίδα Washington Post και το δίκτυο NBC News. Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται την μαρτυρία του 22χρονου Κρίστον Σκρίβεν, ενός Αφροαμερικανού γείτονα του Ρουφ, ο οποίος δήλωσε ότι πρόσφατα κατά την διάρκεια μιας βραδιάς που πίνανε, ο Ρουφ είπε ότι ήθελε να ανοίξει πυρ σε ένα σχολείο.

Μια άλλη φορά, ο Ρουφ έλεγε ότι θα επιτεθεί στο Κολέγιο του Τσάρλεστον, σύμφωνα και πάλι με την μαρτυρία του Σκρίβεν που επικαλείται η Washington Post.