Βίντεο σοκ! Η στιγμή που παιδόφιλος αρπάζει το ανήλικο κοριτσάκι!

Θα συγκλονιστείτε!

Βίντεο σοκ! Η στιγμή που παιδόφιλος αρπάζει το ανήλικο κοριτσάκι!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο από τη στιγμή που ένας αδίστακτος παιδόφιλος αρπάζει αυτό το ανήλικο κοριτσάκι και το βάζει στο αμάξι του!

Το βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και δείχνει τον παιδόφιλο να φοράει κουκούλα και να αρπάζει το κοριτσάκι το οποίο περπατούσε στην άκρη του δρόμου. Την έβαλε γρήγορα και απότομα στον αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για να φύγει.

Γονείς προσοχή! Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Ρωσία και το κοριτσάκι τελικά σώθηκε από έναν 16χρονο ο οποίος είδε τον 50χρονο να αρπάζει το κοριτσάκι το οποίο φώναζε "βοήθεια".

«Είδα έναν άντρα να σέρνει ένα κορίτσι στο αυτοκίνητο και μετά άκουσα το κορίτσι να φωνάζει "βοήθεια". Κοίταξα γύρω μου, πήγα στον μοναδικό ενήλικα που υπήρχε τριγύρω και τρέξαμε προς το αυτοκίνητο του απαγωγέα».

Ο δράστης δικαιολογήθηκε λέγοντας πως μπερδεύτηκε και νόμιζε πως είναι το κοριτσάκι ήταν η αδερφή του.

Βίντεο σοκ: Καθηγήτρια ρίχνει μπουνιά σε μαθήτρια της!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει μία αδίστακτη καθηγήτρια να ρίχνει μπουνιά σε μαθήτριά της μέσα στο μάθημα!

Οι εικόνες προκαλούν σοκ μιας και η αναπληρώτρια καθηγήτρια όχι μόνο ρίχνει μπουνιά αλλά κλωτσάει δυνατά τη μαθήτριά της. Ο λόγος ακόμα δεν έχει βγει στη δημοσιότητα.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Ένας μαθητής της τάξης φρόντισε να τραβήξει τη σκηνή σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα social media, ενώ την επόμενη μέρα το σχολείο ανακοίνωσε την απομάκρυνση της αναπληρώτριας καθηγήτριας.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της.