Φρίκη! Σκουλήκια μπήκαν στον εγκέφαλό του και έπαθε κρίση επιληψίας! Η κρεατόσουπα που του "στοίχισε"!

Υπέφερε καθημερινά ο 46χρονος εργάτης!

Φρίκη! Σκουλήκια μπήκαν στον εγκέφαλό του και έπαθε κρίση επιληψίας! Η κρεατόσουπα που του

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως μπήκαν σκουλήκια στον εγκέφαλο 46χρονου άνδρα και έπαθε κρίση επιληψίας! Η κρεατόσουπα που του "στοίχισε"!

Το συμβάν πιθανότατα προέκυψε όπως ανακοίνωσαν από την κατανάλωση κρέατος που δεν είχε μαγειρευτεί καλά!

Σοκ και δέος! Έφηβη διαμέλισε το σκυλί της γιαγιάς της και έκρυψε το κεφάλι του μέσα στο σπίτι!

Πριν από έναν μήνα περίπου, ο Ζου (το ψευδώνυμο του ασθενή), από την πόλη Κουζού, στην ανατολική επαρχία Ζεγιάνγκ, αγόρασε χοιρινό και αρνίσιο κρέας για να φτιάξει μια πικάντικη σούπα, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από το First Affiliated Hospital του Zhejiang University.

Λίγες ημέρες αργότερα, άρχισε να νιώθει ζάλη και υπέφερε από πονοκεφάλους κατά την διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με την έκθεση. Κατά την διάρκεια της νύχτας, κι ενώ κοιμόταν, ο Ζου είχε συμπτώματα παρόμοια με επιληπτικές κρίσεις. Οι συνάδερφοί του, τον βρήκαν κατά της διάρκεια μιας τέτοιας κρίσης και τον έστειλαν στο κοντινό νοσοκομείο, όπου η ακτινογραφία έδειξε «ενδοκρανιακές ασβεστοποιήσεις» και βλάβες στο κρανίο του. Ωστόσο, ο Ζου, αρνήθηκε περαιτέρω εξετάσεις, μη θέλοντας να ξοδέψει περισσότερα χρήματα και επέστρεψε στο σπίτι του, σύμφωνα με την έκθεση.

Δεν είχε βράσει καλά την σούπα και το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει σκουλήκια ο εγκέφαλός του

Τα συμπτώματα όμως δεν εξαφανίστηκαν και ο Ζου συνέχισε να παθαίνει επιληπτικές κρίσεις. Τέλος, πήγε στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Ζεγιάνγκ, όπου οι γιατροί του έκαναν μια μαγνητική και διαγνώστηκε με neurocysticercosis – δηλαδή σκουλήκια στον εγκέφαλό του. Όταν άκουσαν ότι ο Ζου είχε φάει πρόσφατα μία σούπα, οι επικεφαλής του νοσοκομείου υπέθεσε πως το χοιρινό και το αρνίσιο κρέας πρέπει να είχαν μολυνθεί από κεστώδεις, οι οποίες θα μπορούσαν να εισέλθουν στο πεπτικό σύστημα του Ζου, εξαιτίας του γεγονότος πως το κρέας δεν είχε μαγειρευτεί καλά. Όπως μάλιστα είπε και ο ίδιος ο ασθενής: «Είχα σιγοβράσει λίγο το κρέας. Ο πάτος της κατσαρόλας ήταν κόκκινος, οπότε δεν μπορούσα να δω εάν το κρέας είχε μαγειρευτεί καλά». Οι γιατροί αφαίρεσαν τα σκουλήκια και μείωσαν την πίεση στον εγκέφαλό του, με αποτέλεσμα ο ασθενής να αναρρώσει.

Πηγή: iefimerida.gr

Εικόνες σοκ! Δε φαντάζεστε τι βρέθηκε μέσα στο σώμα νεκρού ελαφιού!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το σώμα νεκρού ελαφιού που βρέθηκε! Δε φαντάζεστε τι υπήρχε μέσα στο κουφάρι του!

Ερευνητές εντόπισαν το νεκρό σώμα ενός ελαφιού σε εθνικό πάρκο και η αιτία που σκότωσε το άτυχο ζωάκι σοκάρει.

Απάνθρωπο! Πυροβόλησαν αδέσποτο σκυλάκι στα Τρίκαλα!

Μόλις άνοιξαν το σώμα του ανακάλυψαν πως το ελάφι είχε πεθάνει καθώς κατανάλωσε πάνω από 6 κιλά πλαστικής σακούλας.

Το ελάφι εντοπίστηκε σε πάρκο της Ταϊλάνδης.

Ελάφι σακούλες