Σοκ στην Ρόδο! Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε!

Ποια η κατάστασή του;

Σοκ στην Ρόδο! Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε!

Σοκ στην Ρόδο όπου ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε!

Πιο συγκεκριμένα, καρέ - καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες κτηρίων στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου, για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο που παρέσυρε έναν οδηγό δικύκλου στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου και ο οδηγός του έσπευσε να εξαφανιστεί.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης και ο άτυχος δικυκλιστής που έπεσε στο οδόστρωμα τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ο ασυνείδητος οδηγός του αυτοκινήτου τον εγκατέλειψε αβοήθητο και τράπηκε σε φυγή. Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο που έφτασε λίγο αργότερα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύεται.

Τροχαίο σοκ στα Χανιά! Συγκρούστηκε με φορτηγό και πέθανε!


Η Τροχαία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση προσπαθώντας να ταυτοποιήσει τον άγνωστο προς το παρόν οδηγό του αυτοκινήτου, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε σκούρο χρώμα και ζητά από όσους είδαν τι συνέβη να επικοινωνήσουν μαζί της για να δώσουν την περιγραφή του.

Τροχαίο στη Λαμία: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της μητέρας!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της άτυχης μητέρας που έχασε τον σύζυγό της στο σοβαρό τροχαίο που έγινε την Κυριακή στη Λαμία.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Λαμίας από το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης.

Τροχαίο στη Λαμία: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του άτυχου πολύτεκνου πατέρα;

Η σύζυγός του η οποία τραυματίστηκε σοβαρά συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας. Η γυναίκα βρίσκεται σε ήπια καταστολή έχοντας πολλαπλά κατάγματα ενώ μέχρι στιγμής υποστηρίζεται μηχανικά και η αναπνοή της. Ο διευθυντής της ΜΕΘ κ. Δημήτρης Σφύρας μίλησε στο prototothema.gr για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, η οποία την περασμένη Κυριακή έχασε τον άνδρα της, ενώ τραυματίστηκαν και τα δυο της παιδιά που βρίσκονταν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

«Η γυναίκα είναι σε ήπια καταστολή , έχει πολλαπλά κατάγματα και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της, χωρίς τη βοήθεια των μηχανημάτων. Επίσης έχουμε να εκτιμήσουμε και τον εγκέφαλό της. Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή πόσο καλά είναι η εγκεφαλική της λειτουργία. Όλα της τα πλευρά από τη μια μεριά είναι σπασμένα. Ήταν ένα τρομερό δυστύχημα, ήταν μια μετωπική σύγκρουση χωρίς φρένα. Δυστυχώς η μητέρα αυτή δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ακόμη, δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Για να καταλάβει και να ακούσει και έχει πολύ δρόμο ακόμα . Οι δικοί της άνθρωποι πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή και να προσευχόμαστε για το καλύτερο» λέει στο protothema.gr o Δημήτρης Σφύρας.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα έγινε την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα λίγα λεπτά πριν τις 5:00' στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια "Σερδάρη" στην Στυλίδα. Ο πολύτεκνος πατέρας επέστρεφε με την γυναίκα και τα δυο του παιδιά - τα άλλα δυο ήταν σε συγγενείς στη Λαμία- από γαμήλιο γλέντι στην Αθήνα.

Πηγή: protothema.gr