Black Friday: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω των μεγάλων εκπτώσεων! Ποια είναι τα σημεία;

Κίνηση για γερά νεύρα!

Black Friday: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω των μεγάλων εκπτώσεων! Ποια είναι τα σημεία;

Απίστευτο μποτιλιάρισμα έχει προκαλέσει η Black Friday στους δρόμους λόγω των μεγάλων εκπτώσεων! Ποια σημεία είναι κολλημένα;

Φωτογραφίες από την ουρά που έχει σχηματιστεί προς το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας από το «Δαχτυλίδι»!

Black Friday: Αδιαφόρησαν οι καταναλωτές! Χωρίς ουρές τα καταστήματα!

Κίνηση για γερά νεύρα και ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί σε κομβικά σημεία του Λεκανοπεδίου Αττικής, καθώς οι καταναλωτές συρρέουν στα πιο διάσημα πολυκαταστήματα, λόγω των προσφορών της Black Friday, για να ψωνίσουν.

Όπως καταγράφεται στις πιο κάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema, ουρά χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στη δεξιά λωρίδα, από το ρεύμα της Αττικής Οδού, με τους οδηγούς να παραμένουν κολλημένοι στο τιμόνι, και το ενδεχόμενο να μπουν στο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας να φαντάζει άπιαστο όνειρο.

Σύμφωνα με τον χάρτη της Google που καταγράφει την κίνηση στους δρόμους λεπτό προς λεπτό, στο κόκκινο είναι η κίνηση αυτή την ώρα και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο ανοδικό ρεύμα της Κατεχάκη.

Μεγάλα εμπορικά καταστήματα υπάρχουν και στην Εθνική Οδό, εκεί όπου καταγράφεται αυξημένη κίνηση, τμηματικά, στο ρεύμα προς Πειραιά. Σημαντικό μποτιλιάρισμα σημειώνεται στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα, και στην λεωφόρο Βεΐκου, στο ρεύμα καθόδου, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

black friday μποτιλιάρισμα

Πηγή: protothema.gr

Black Friday στα Public! «Γκρεμίζουν» τις τιμές στο κινητό που όλοι θέλουν!

Η Black Friday πλησιάζει και «χτυπάει» και στα Public! «Γκρεμίζουν» τις τιμές στο κινητό που όλου θέλουν να κάνουν δικό τους!

Πλέον η «Μαύρη Παρασκευή», όπως μεταφράζεται στα ελληνικά έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι καταναλωτές να «τρελαίνονται» και να κάνουν ουρές έξω από τα καταστήματα και στα ταμεία!

Αυτήν την φορά τα καταστήματα των Public αποφάσισαν να κάνουν τεράστια μείωση τιμών σε διάφορα προϊόντα, αλλά εμάς το βλέμμα μας έπεσε κατευθείαν πάνω σε ένα!

Η Black Friday "χτύπησε" τα Zara! Αυτά τα sneakers έχουν την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!

Το κινητό που θέλουν όλοι και όλες, δηλαδή το Huawei P30 PRO έχει έκπτωση 30% και από 949 που είναι η αρχική του τιμή μπορείς να το βρεις με 599!

Κι όμως τα καταστήματα Public τόλμησαν και το έκανα! Ετοιμάσου να τρέξεις να το κάνεις δικό σου!

Huawei Black Friday