Σοκ στον Διδυμότειχο: Στο νοσοκομείο μωρό 5 μηνών! Τρόμαξαν οι γονείς του όταν το είδαν να είναι δαγκωμένο από...

Μεγάλη προσοχή! Μπορεί να μπει στο σπίτι σας!

Σοκ στον Διδυμότειχο: Στο νοσοκομείο μωρό 5 μηνών! Τρόμαξαν οι γονείς του όταν το είδαν να είναι δαγκωμένο από...

Σοκ έχει προκληθεί στον Διδυμότειχο, με την είδηση πως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μωρό 5 μηνών! Τρόμαξαν οι γονείς του όταν το είδαν να είναι δαγκωμένο από...

Το βρέφος έχει σοβαρά τραύματα στο σώμα του!

Μπροστά σε εικόνες που σόκαραν ακόμα και τους ίδιους βρέθηκαν γιατροί του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου την Τετάρτη όταν διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση ένα βρέφος κάτω των 5 μηνών.

Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα σε σημεία του σώματός του και όπως προέκυψε είχε δεχτεί δαγκωματιές από ποντίκια.

Ένα ακόμη περιστατικό που σόκαρε ωστόσο, ήταν και το ότι νταντά ξέχασε μωρό στην μπανιέρα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Ο μικρούλης σταμάτησε να αναπνέει και η καρδούλα του δε χτυπούσε για 18 λεπτά!

Μετά τις πρώτες βοήθειες που παρασχέθηκαν και τις εξετάσεις που έγιναν αποφασίστηκε να μεταφερθεί το μωρό κοριτσάκι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μάλλον η επίθεση δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τους γονείς του βρέφους και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό έγινε μάλλον τα ξημερώματα ενώ το μωρό κοιμόταν αλλά οι γονείς το αντιλήφθηκαν το πρωί.

Ο πατέρας σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η μητέρα είναι κάτω των 18 ετών.

Πηγή: evrosonline.gr

Σοκ: Εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από σπάνια ασθένεια!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τους άκαρδους γονείς που εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από μία σπάνια ασθένεια.

Ο Giovannino πάσχει από πάσχει από ιχθύαση αρλεκίνου, μια γενετική ανωμαλία η οποία προκαλεί μεγάλη πύκνωση σχεδόν σε όλο το δέρμα του σώματος από τη στιγμή της γέννησης. Το δέρμα όσων πάσχουν από ιχθύαση αρλεκίνου δημιουργεί μεγάλα ακαθόριστου τύπου σχήματα, τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους, από βαθιές ρωγμές. Η ασθένεια αυτή προκαλεί πρόβλημα στην ανάπτυξη καθώς και στην αναπνοή λόγω της περιορισμένης κίνησης του θώρακα. Παράλληλα επηρεάζεται και η ανάπτυξη των βλεφάρων της μύτης και του στόματος και των αυτιών, ενώ και η κίνηση χεριών και ποδιών περιορίζεται.

Σοκ! Μωρό γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο!

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το άφησαν, πιθανότατα είναι η πάθηση, το μόνο σίγουρο είναι πως το έχουν εγκαταλείψει» λένε χαρακτηριστικά οι μαίες στο νοσοκομείο, οι οποίες φροντίζουν το βρέφος από τον Αύγουστο όταν και το άφησαν οι γονείς του.

Πολύς κόσμος έχει επισκεφθεί το μωρό και έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει μιας και οι γονείς του αποφάσισαν να το παρατήσουν. Η ιστορία του μικρού Giovannino ραγίζει καρδιές.

Οι τοπικές Αρχές βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση των γονιών ενώ παράλληλα ψάχνουν και μία οικογένεια για να υιοθετήσει το μωρό μιας και δεν μπορεί να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο.