Τροχαίο σοκ στις Σέρρες! Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 6 μέτρων και άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Τροχαίο σοκ στις Σέρρες! Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 6 μέτρων και άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο!

Ένα τροχαίο σοκ έγινε στις Σέρρες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 6 μέτρων και άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο!

Σε χαράδρα έξι μέτρων έπεσε το ΙΧ που οδηγούσε ένας 70χρονος στις Σέρρες όταν το αμάξι εξετράπη της πορείας του -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του ηλικιωμένου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Άνω Βροντού, το απόγευμα της Τρίτης. Για τον απεγκλωβισμό του 70χρονου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ απο το σημείο τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Στις 4:30 περίπου το απόγευμα ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας ότι ένα τζιπάκι ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε κάτω από τον δρόμο και ότι υπάρχει άνθρωπος εγκλωβισμένος. Αμέσως κινητοποιήθηκε το διασωστικό σώμα της υπηρεσίας και μετέβη στον τόπο του συμβάντος. Απεγκλωβίσαμε με γρήγορες κινήσεις το εγκλωβισμένο άτομο το οποίο παρελήφθη από ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο», ανέφερε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.

Ακόμη ένα τροχαίο που είχε προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο, ήταν το θανατηφόρο δυστύχημα που είχε γίνει πριν λίγες ημέρες στα Χανιά!

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στον Πύργο! Τρένο συγκρούστηκε με Ι.Χ!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε πριν από λίγο στον Πύργο! Ένα τρένο συγκρούστηκε Ι.Χ!

Η λειτουργία των τρένων έχει διακοπεί προσωρινά.

Τροχαίο - σοκ 26χρονου στην Αργολίδα! Ποια η κατάστασή του;

Τρένο συγκρούστηκε με Ι.Χ. σε αφύλακτη διάβαση στον Πύργο. Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε άμεσα.

Νέο τροχαίο σοκ στη Λαμία! Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για ένα νέο τροχαίο στην Λαμία! Ένας νεαρός οδηγός, οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και...

Νέο τροχαίο σημειώθηκε στη Λαμία, στην είσοδο της πόλης, στις 16:15 το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα τρία άτομα να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Τροχαίο στη Λαμία: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του άτυχου πολύτεκνου πατέρα;

Η οδηγός του ασημί Nissan, ερχόταν από την Αθήνα και επιχείρησε να στρίψει αριστερά στον παράδρομο, όταν εμβολίστηκε από το σκουρόχρωμο Mercedes, το οποίο οδηγούσε 28χρονος που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.