Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στον Θερμαϊκό!

Σκέτη φρίκη!

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στον Θερμαϊκό!

Συναγερμός έχει σημάνει από εχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, βρέθηκε το πτώμα μίας άτυχης γυναίκας μέσα στο Θερμαϊκό.

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα τα ξημερώματα μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 04:30 αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντόπισαν το σώμα μιας γυναίκας να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού, στην παλιά παραλία της πόλης.

Το συμβάν αυτό δεν μπορεί παρά να μας θυμίζει τη σορό που βρέθηκε πριν από λίγους μήνες σε παραλία της Άνδρου.

Στο σημείο κλήθηκε το Λιμενικό το οποίο και ανέσυρε τη γυναίκα, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού, η γυναίκα ήταν ηλικίας 60 με 65 ετών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:


"Εντοπίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή παλαιάς παραλίας Θεσσαλονίκης.

Η ανωτέρω, ηλικίας 60 με 65 ετών περίπου, ύψους 1,60 περίπου, αδύνατη, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε μπλούζα, παντελόνι, κασκόλ, μποτάκια και μπουφάν μαύρου χρώματος, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Θ. «ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης".

Πηγή: thestival.gr

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε σορός άντρα σε κατεστραμμένο πλοίο!

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι βρέθηκε σορός άντρα σε κατεστραμμένο πλοίο! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη σορού ενός άνδρα εντός του κατασχεμένου πλοίου και στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την σορό του άνδρα σε ύπτια θέση και στη συνέχεια, η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών.

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε εταιρία!

Αμέσως παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του άνδρα, διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.