Σοκ στον Βόλο: Πιτμπουλ δάγκωσε ταχυδρόμο και...

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σοκ στον Βόλο: Πιτμπουλ δάγκωσε ταχυδρόμο και...

Σοκ επικρατεί στο Βόλο με το πίτμπουλ δάγκωσε ταχυδρόμο, ο οποίος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίσει το magnesianews.gr, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης όταν ο ταχυδρομικός διανομέας προσπάθησε να αφήσει την αλληλογραφία σε σπίτι στα Κήπια Ανακασιάς.

Από την αυλή της οικίας πετάχτηκε ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ, που του επιτέθηκε με αγριότητα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του παραπέμπεται για απλή σωματική βλάβη. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκύλος επιτέθηκε σε άνθρωπο.

Σοκ στο Ίλιον! Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικούς! Ποια η κατάστασή τους;

Σοκ επικρατεί στο Ίλιον με την είδηση πως πιτ μπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικούς! Ποια η κατάστασή τους;

Επίθεση από σκύλο και από ομάδα ατόμων δέχθηκαν δύο αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν!

Θρίλερ! Δύσκολες ώρες για γνωστό αθλητή! Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι!

To περιστατικό σημειώθηκε στις 01:40 τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί έλαβαν κλήση για περιστατικό επίθεσης σε νεαρό. Στιγμές αργότερα, όταν έφτασαν στο σημείο, ομάδα Ρομά επιτέθηκε στους άνδρες των Αρχών που επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα. Ταυτόχρονα, ο σκύλος που είχε ένας εκ των παρευρισκόμενων όρμισε στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας 2 από αυτούς.

Ο λόγος της επίθεσης ήταν προκειμένου να μην συλληφθούν οι ύποπτοι που βρίσκονταν στο όχημα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις και τελικά οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα. Όσον αφορά το σκυλί, οδηγήθηκε σε φιλοζωική. Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Θρίλερ στις Σέρρες! 9χρονο δέχτηκε επίθεση από σκύλο! Ποια η κατάστασή του;

Θρίλερ η είδηση στις Σέρρες ότι 9χρονο δέχτηκε επίθεση από σκύλο! Ποια η κατάστασή της;

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση 9χρονου μαθητή που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από σκύλους κατά την επιστροφή του στο σπίτι από το σχολείο.

Το μικρό παιδί έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στο μηρό, ενώ τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι του.

Το παιδί γλίτωσε από τα δόντια των ζώων με τη βοήθεια της μαμάς του, η οποία ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν στο μπαλκόνι και άκουσε τις φωνές του παιδιού της που καλούσε σε βοήθεια.

Φρίκη! Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο που πήγε να τα ταΐσει!

Τρομαγμένη είναι και η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου,όπως και οι γονείς που ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο αυτό συμβάν και ζητούν επιτέλους να τηρούνται οι νόμοι και να προστατεύονται τα μικρά παιδιά. Οι γονείς του μικρού παιδιού κινήθηκαν νομικά κατά του ιδιοκτήτη ενώ όλοι εύχονται γρήγορα ο μικρός να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι και στο σχολείο του.