Νέα Ζηλανδία: Έκρηξη ηφαιστείου με τουλάχιστον 20 τραυματίες! Πάνω από 100 άτομα στην περιοχή

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο

Νέα Ζηλανδία: Έκρηξη ηφαιστείου με τουλάχιστον 20 τραυματίες! Πάνω από 100 άτομα στην περιοχή

Ένα ηφαίστειο εξερράγη στη Νέα Ζηλανδία και τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ πάνω από 100 άνθρωποι βρίσκονται στην περιοχή.

Η έκρηξη ηφαιστείου έλαβε χώρα στο White Island, στη Νέα Ζηλανδία, τη στιγμή που, σύμφωνα με αναφορές και φωτογραφικό υλικό, στο σημείο βρίσκονταν ένα ή περισσότερα γκρουπ τουριστών.

Σοκ προκάλεσε και έκρηξη που έγινε σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι και καταγράφηκε σε βίντεο.

Περίπου εκατό άνθρωποι, κυρίως τουρίστες, βρίσκονταν σήμερα Δευτέρα «πάνω ή γύρω» από το ηφαίστειο Ουακατάνε στο νησί Γουάιτ, σε σχετικά μικρή απόσταση από το Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας, όταν σημειώθηκε ηφαιστειακή έκρηξη και ορισμένοι εξ αυτών αγνοούνται, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντέρν. «Σε αυτό το στάδιο, πιστεύουμε ότι 100 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στο νησάκι ή γύρω από αυτό. Ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους αγνοούνται», είπε η Αρντέρν, κάνοντας επίσης λόγο για «τραυματίες», χωρίς να δώσει συγκεκριμένο αριθμό.

protothema.gr

Σοκ! Ξύπνησε ηφαίστειο και εξερράγη σε νησί! Υπάρχουν θύματα;

Σοκ! Ξύπνησε ένα ηφαίστειο και εξερράγη σε νησί! Υπάρχουν θύματα;

Ηφαίστειο εξερράγη σήμερα στο νησί Σατσουμάγιο στην νοτιοανατολική Ιαπωνία, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πρόκληση ζημιών ή τραυματισμών, σύμφωνα με την υπηρεσία αυτή, η οποία επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι πρόκειται για ένα αραιοκατοικημένο νησί στην νομαρχία Καγκοσίμα.

Ξύπνησε ηφαίστειο στην Ινδονησία: Αγνοούνται 389 τουρίστες!

Τα τοπικά γραφεία της ιαπωνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας συνέστησαν στους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και εξέδωσαν σχετική προειδοποίηση μετά την έκρηξη του ηφαιστείου, η οποία σημειώθηκε γύρω στις 10:36 ώρα Ελλάδος.

Σοκ! Εξερράγη ηφαίστειο! Ένας νεκρός μέχρι τώρα!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι εξερράγη ηφαίστειο! Ένας νεκρός μέχρι τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες!

Ένας τουρίστας ήταν ο άτυχος που έχασε την ζωή του μετά την έκρηξη!

Τρομακτικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο νησάκι Στρόμπολι από ενεργοποίηση ηφαιστείου. Ένας τουρίστας βρέθηκε νεκρός, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν στην θάλασσα προκειμένου να σωθούν.

Τη ζωή του έχασε ένας τουρίστας στην Ιταλία από την ενεργοποίηση του ηφαιστείου στο νησάκι Στρόμπολι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει και ένας τραυματίας, ενώ η τέφρα του ηφαιστείου πήγε ψηλά στον ουρανό, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό, είχε ειπωθεί πως υπάρχει μεγάλος φόβος για έκρηξη ηφαιστείου!

Τουρίστες τρομοκρατημένοι από την απρόσμενη έκρηξη στο μικρό νησί της Μεσογείου, έπεσαν στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Το αρχιπέλαγος των Αιολίδων Νήσων, στις οποίες ανήκει το Στρόμπολι, έχει μετατραπεί τις τελευταίες δεκαετίες σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό και εκεί έχουν χτίσει εξοχικές κατοικίες πολλές διασημότητες.

Σοκ! Εξερράγη ηφαίστειο! Ένας νεκρός μέχρι τώρα!

Σοκ! Εξερράγη ηφαίστειο! Ένας νεκρός μέχρι τώρα!