Συναγερμός! 17χρονη εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο της Νίκαιας!

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Συναγερμός! 17χρονη εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο της Νίκαιας!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αθήνα με την είδηση πως μία 17χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο της Νίκαιας!

Στη δημοσιότητα έδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα στοιχεία και τη φωτογραφία της 17χρονης Μαρίας Θ.,η οποία εξαφανίστηκε στις 27/11/2019 και ώρα 11:00 από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Θυμίζουμε πως σήμερα το πρωί εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη ένας 12χρονος!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού «Η Μαρία Θ. έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο δερμάτινο κολάν, γκρι μπλούζα με λευκή κουκούλα, δερμάτινο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. H Mαρία παρουσιάζει προβλήματα επικοινωνίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες στο βάδισμα και έχει σπασμένο το μπροστινό της δόντι.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Θ. σήμερα 10/12/2019, μεσημβρινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφάνιση ανηλίκου

Θρίλερ στην Καλλιθέα! 14χρονη που εξαφανίστηκε βρέθηκε στην Αλβανία! Σε σοκ οι Αρχές!

Σε κανονικό θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση με την 14χρονη που εξαφανίστηκε πριν από μέρες στην Καλλιθέα! Το κορίτσι βρέθηκε σήμερα στην Αλβανία ενώ οι Αρχές βρίσκονται ακόμα σε σοκ με την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 14χρονης Μαρία Ντ., η οποία είχε χαθεί από την Καλλιθέα και βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μόνο μέρες, μία ακόμη εξαφάνιση παιδιού σημειώθηκε στη χώρα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατ΄αυτόν τον τρόπο μπήκε «τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαρία Ντ. βρέθηκε στην Αλβανία και είναι καλά στην υγεία της».

Όσον αφορά την εξαφάνιση της 14χρονης, όπως αναφέρει «To Χαμόγελο του Παιδιού», «για ακόμη μια φορά ανακύπτουν προβληματισμοί και εγείρονται ερωτηματικά που απαιτούν μια άμεση απάντηση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που με μεγάλη ευκολία ένα ανήλικο παιδί μόλις 14 ετών κατάφερε να περάσει τα σύνορα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές».
Πηγή: iefimerida.gr