Ασύλληπτη τραγωδία: Βρέφος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας πέθανε από μηνιγγίτιδα!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ασύλληπτη τραγωδία: Βρέφος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας πέθανε από μηνιγγίτιδα!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε όταν βρέφος 9 μηνών από την Λέσβο που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα, πέθανε από μηνιγγίτιδα.

Το άτυχο μωρό, κατέληξε λίγες μόλις ώρες μετά την άμεση διακομιδή του, το Σάββατο. Το βρέφος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, εσπευσμένα από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου είχε μεταφερθεί αρχικά.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν ήδη επιβαρυμένη. Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον ιό της μηνιγγίτιδας και συνέστησαν την άμεση μεταφορά του παιδιού στην Αθήνα.

Ο τύπος της μηνιγγίτιδας δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα φαίνεται να είναι τύπος Β, ο οποίος δεν εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

Το πεντάμηνο βρέφος που εξέπνευσε έχει δίδυμο αδερφάκι, το οποίο μεταφέρθηκε και αυτό στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Η είδηση αυτή μας φέρνει στο μυαλό το βρέφος που κατασπάραξαν σκυλιά πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή: iefimerida.gr

Ασύλληπτος θρήνος! Νεκρό βρέθηκε βρέφος 9 μηνών!

Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως βρέθηκε νεκρό βρέφος 9 μηνών!

Τι ακριβώς συνέβη;

Η απόλυτη φρίκη! Μαϊμού σκότωσε νεογέννητο!

Ακόμη μια τραγωδία καταγράφηκε στη Μόρια της Λέσβου, όταν βρέθηκε νεκρό μωρό εννέα μηνών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, πρόκειται για ένα παιδάκι προσφύγων, το οποίο πέθανε από αφυδάτωση. Μάλιστα η οργάνωση αναφέρει πως έχει διασταυρώσει την πληροφορία με το νοσοκομείο.

Το περιστατικό, που καταδεικνύει τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι πρόσφυγες στη Μόρια, ξυπνά μνήμες από την τραγωδία του Σεπτεμβρίου.

νεκρό βρέφος

Τότε που ξέσπασε φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας και ένα απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με ιδιωτικό όχημα.

Η κατάσταση στον χώρο ήταν έκρυθμη μετά τη φωτιά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες και αστυνομικούς, που έριξαν δακρυγόνα.